Spor Fenerbahçe başkanlık seçimi canlı izle: Başkanı kim oldu? FB TV canlı izle

Fenerbahçe başkanlık seçimi canlı izle: Başkanı kim oldu? FB TV canlı izle

Paylaş
Fenerbahçe başkanlık seçimi canlı izle: Başkanı kim oldu? FB TV canlı izle

Fenerbahçe Kulübü için bugün tarihi bir gün... Camia yeni başkanını seçmek için sandık başına gitti... Resmi olmayan sonuçlara göre seçimi Ali Koç kazandı.

Fenerbahçe Kulübü bugün başkanını seçmek için sandık başına gitti. Bugün Fenerbahçe taraflarının ise gözü kulağı bu başkanlık seçimindeydi. Oy verme işlemi sona erdikten sonra sayıma geçildi. Resmi olmayan sonuçlara göre Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç oldu.

Haberin Devamı

FB CANLI İZLE

Kurulların Adayları Belli Oldu

Bu arada, sabah saatlerinde Sicil Kuruluna verilen başkan adaylarının kurullara aday gösterdiği isimler, Sicil Kurulu tarafından onaylandı. Buna göre adayların yönetim kurulu listeleri şu şekilde:

Başkanımız Aziz Yıldırım'ın Listesi:

Asil üyeler: Mithat Yenigün, Mehmet Kocadon, Nihat Özbağı, Mahmut Uslu, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Ömer Temelli, Önder Fırat, Ozan Balaban, Ahmet Özokur, Fatih Öztürk, Selim Kosif, Ahmet Ketenci, Metin Doğan

Yedek üyeler: Yasemin Merçil, Yahya Uğur, İlyas Bulcay, Barış Göktürk, Levent Kınay, Murat Salar, Eray Arda

Başkan Adayı Ali Koç'un Listesi:

Asil Üyeler: Semih Özsoy, Nevres Erol Bilecik, Mehmet Burhan Karaçam, Sevil Zeynep Becan, Şaban Erdikler, Mustafa Tankut Turnaoğlu, Fethi Pekin, Metin Şen, Turhan Şahin, Mustafa Kemal Danabaş, Acar Sertaç Komsuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Ömer Okan, Burak Çağlan Kızılhan

Haberin Devamı

Yedek üyeler: Belgin Aral, Alper Pirşen, Ozan Korman Tarman, Metin Sipahioğlu, Selahattin Baki, Muhittin İlker Dinçay, Esra Nazlı Ercan.

Fenerbahçemizin 2018 Bütçesi 567,5 Milyon TL

Kongre üylelerin raporlar hakkında görüşlerini bildiren konuşmalarının ardından Asbaşkanlarımızdan Ozan Balaban kürsüye gelerek; Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 2018 yılı bütçesini üyelere okudu.Fenerbahçe Spor Kulübü 2018 Yılı Bütçesi üyelerimizin oylarıyla 567 milyon 449 bin 200 TL olarak kabul edildi.

Yönetim Kurulu İbra Edildi

Toplantıda daha sonra Vefa Küçük’ün yaptığı oylamayla, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu faaliyetlerinden ötürü ibra edildi. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu raporları üyelerimizin oylarıyla ibra edildi.

Yönetime Yetki Verildi

İbraların ardından Kulüp için gerekli görülen her türlü gayrimenkul yatırımlarının yapılması, gayrimenkul satın alınması, satılması, satın alma için her türlü kredinin temini, buna ilişkilerin işlemlerin ifası, ipotek, intifa irtifak hakkı ve yasalarda belirlenmiş her türlü ayni hak tesisi ile şirketler, ticari işlemler kurulması, kurulmuş şirketlere ortak olunması, gayrimenkul yatırım ortaklarının kurulması, Kulübe bağlı şirketler lehine ipotek tesisi hususlarında yeni oluşacak Yönetim Kurulu’na yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Haberin Devamı

Daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu delegeleri ile Özerk federasyonların delegelerinin seçimi ve sair konularda yeni oluşacak Yönetim Kurulu’na yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

İhraç Kararları Oylandı

Tüzüğümüzün 63/2 maddesi kapsamında kulüp üyeliğinden ihraç edilen Atilla Tarık Aksu’nun ve Filiz Aydoğan’ın ihraç kararının onaylanması veya kaldırılmasının ayrı ayrı Genel Kurul Üyelerimizin oylarına sunuldu. Üyelerin oyları sonucu Atilla Tarık Aksu’nun ihraç kararı onanırken, Filiz Aydoğan’ın ihraç kararı onanmadı.

Kongrenin ilk gününün son bölümünde başkan adaylarının konuşmaları yer aldı. Başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım kürsüden üyelere seslendi.

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın konuşmalarıyla Kongremizin ilk gün programı tamamladı. Kongre'de.3 Haziran Pazar günü (Yarın) başkan adayları ve kurulları için oy verme işlemi gerçekleştirilecek.26 bin 002 Kongre Üyemizin oy verme hakkının olduğu kongrede oy verme işlemi saat 10.00'da başlayacak

Haberin Devamı