Spor Fenerbahçe Bayern Münih Audi Cup hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Bayern Münih Audi Cup hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Fenerbahçe Bayern Münih Audi Cup hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam furbolseveleri iki muhteşem karşılaşma bekliyor. İlki Real Madrid ile Tottenham, ikincisi ise Fenerbahçe ile Bayern Münih arasında... Özellikle Fenerbahçeli taraftarlar dünya devi Bayern Münih karşısında takımının neler yapacağını merak ediyor ve "Fenerbahçe Bayern maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" sorusuna cevap arıyor.

Audi Cup bugün başlıyor. Real Madrid ile Tottenham; Fenerbahçe ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Sarı Lacivertli taraftarlar sabırsızlıkla takımlarının performansını izlemek isterken "Fenerbahçe Bayern Münih maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" sorusu sık sık yöneltiliyor.

Haberin Devamı

BAYERN MUNIH FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Bayern Münih Fenerbahçe maçı 30 Temmuz Salı günü saat 21.30 Allianz Arena'da oynanacak. Real Madrid ile Tottenham maçı ise 19'da oynanacak. Mücadeleyi futbolseverler Smart Spor'dan izleyebilecek.

KADRO BELLİ OLDU

Fenerbahçe Kulübünün internet sitesindeki bilgiye göre yarın Almanya'da başlayacak turnuvada mücadele edecek sarı-lacivertli takımın kadrosunda sakatlıkları bulunan Tolgay Arslan, Tolga Ciğerci ve Serdar Aziz ile henüz hazır olmayan Okan Turp yer almadı. İzinleri biten Diego Reyes, Mauricio Isla ve Nabil Dirar ise kadroya dahil edildi.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın kadroya dahil ettiği oyuncular şunlar:

Harun Tekin, Altay Bayındır, Oytun Özdoğan, Mauricio Isla, Batuhan Yılmaz, Sadık Çiftpınar, Diego Reyes, Murat Sağlam, Hasan Ali Kaldırım, Abdülcebrail Akbulut, Emre Belözoğlu, Jailson, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Miha Zajc, Max Kruse, Ferdi Kadıoğlu, Victor Moses, Nabil Dirar, Alper Potuk, Garry Rodrigues, Muhammed Gümüşkaya, Vedat Muric, Michael Frey, Allahyar Sayyadmanesh, Yusuf Mert Tunç.

Haberin Devamı

10 YILDIR GERÇEKLEŞİYOR

Audi Kupası geleneği tam 10 yıl önce, Audi’nin kuruluşunun 100. yıldönümünde 2009 yılında başladı. Kupa, o zamandan beri Avrupa’nın en prestijli ve yüksek vasıflı hazırlık turnuvalarından biri olarak devam ediyor. 2019-2020 sezonu öncesi 6’ıncısı düzenlenecek turnuvayı şimdiye kadar Bayern Münih 3 defa, Barcelona ve Atletico Madrid ise birer defa kazandı.

Bu yılın katılımcıları, tarihleri ve ülkelerindeki başarılarıyla bilinen takımlardan oluşuyor. Bayern Münih, Real Madrid, Tottenham Hotspur ve Fenerbahçemizin ulusal şampiyonluk sayısı toplamda 90’ı geçiyor. Bu dört takımın ülkelerindeki toplam kupa şampiyonlukları da 51’i buluyor. Real Madrid ve Bayern Münih’in toplam Şampiyonlar Ligi Kupası sayısı ise 19.

Audi AG’nin Küresel Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Martin Sander, organizasyonla ilgili açıklamasında “Audi Kupası’nın 10 yıldır uluslararası üst düzey kulüplerin hazırlık fikstürü olmasını görmek harika. Bu yılın katılımcıları, tüm futbol taraftarları için sadece heyecanlı 2 gün vaat etmiyor ayrıca Audi ile ortaklıklarının devamının güzel bir örneğini sunuyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

MAÇLAR NASIL OYNANACAK?

30 Temmuz’da 2 maç oynanacak. İlk maçta Real Madrid, Tottenham ile karşılaşacak. Aynı akşam Bayern Münih de Fenerbahçe ile oynayacak. Kaybedenler 31 Temmuz’da üçüncülük maçı yapacak. Üçüncülük maçının ardından ilk maçların kazananları final müsabakasına çıkacak. Maçların başlama saatleri 18:00 (TSİ 19:00) ve 20:30 (TSİ 21:30), her bir maç 90 dakika oynanacak ve beraberlik halinde doğrudan penaltı atışlarına gidilecek. Seyirciler 2 günde 4 takımı izlemiş olacak. Bir bilet aynı gün oynanan 2 maç için de geçerli. İki yıl önce, Allianz Arena’ya 2 maç gününde 123 bin seyirci gelmişti.