Spor Fenerbahçe, Beşiktaş maçı için suç duyurusunda bulunacak

Fenerbahçe, Beşiktaş maçı için suç duyurusunda bulunacak

Paylaş
Fenerbahçe, Beşiktaş maçı için suç duyurusunda bulunacak

Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı Beşiktaş maçında, Vodafone Arena Stadı’nda yaşanan olaylar nedeniyle sarı-laciverli kulüp suç duyurusunda bulunacak

Türkiye Kupası'nda Vodafone Arena'da dün akşam karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki maç gergin geçmişti.

İlk yarının son dakikalarında yaşanan bir pozisyon sonrası Beşiktaş'ın sırp oyuncusu Tosic, Fenerbahçeli van Persie'ye vurunca kırmızı kartla sahadan atılmıştı.

ÜZERLERİNE YÜRÜDÜ



Bu kararın ardından çok sinirlenen Tosic'i arkadaşları güçlükle sakinleştirmişti. Olayın ardından tedavi için saha kenarına giden van Persie'yi, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş yardımcı hakeme şikayet etmişti.

Gerilimli biten ilk yarının sonunda oyuncuların soyunma odasına giderken tünel girişinde Beşiktaş yardımcı antrenörü Tamer Tuna ile Volkan Demirel itişti. Yaşanan gerilimde Şenol Güneş'te Fenerbahçeli futbolcuların üzerine yürümüştü.


MENAJERİN BAŞI YARILDI



Öte yandan maçın bitiş düdüğünün soyunma odasına yönelen Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya’nın kafasına tribünden fırlatılan bir cisim isabet etmişti.

Yaralanan Hasan Çetinkaya kanlar içerisinde kalmıştı.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş maçında Vodafone Arena Stadı’nda yaşanan olaylar nedeniyle 6222 no’lu Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında savcılığa suç duyurusu yapacağı öğrenildi.

Sarı lacivertli yönetim, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile tünelde oyuncularına saldıran rakip futbolcular ve yorumlar nedeniyle eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Haberin Devamı