Spor 'Fenerbahçe daha avantajlı konumda'

'Fenerbahçe daha avantajlı konumda'

Paylaş
'Fenerbahçe daha avantajlı konumda'

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Best Fm'de yayınlanan 'Gökhan Dinç ile Basın Tribünü' programında Spor Müdürü Gökhan Dinç'in Sorularını yanıtladı

149 delegeden 147 oyunu alarak tekrar Gençlerbirliği Başkanlığı’na seçilen İlhan Cavcav, şikeyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

2011 yılından önce teşvik primi vardı

2011 senesinden önce teşvik primi vardı. Kulüp başkanları bilmiyordu fakat diğer takımların yöneticileri ‘ Bu maçı kazanırsanız size prim vereceğiz.’ şeklinde takım kaptanlarına prim vaat ediyordu. Takım ismi vermek istemiyorum ama eskiden bu yönde birçok duyum aldım. Şike demek maç alıp-satmak değil.Galibiyet veya mağlubiyete prim vermekte bir şike değil midir? 37 senedir başkan olduğum için biliyorum ve yaşadım. Başkanlığım boyunca ne aldım ne de verdim.

Fenerbahçe daha avantajlı konumda

Beşiktaş’ın puan kaybetmesi Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansını daha fazla görüyorum. Beşiktaş’ın dün iki puan kaybetmiş olması tabi ki Fenerbahçe’yi bana göre daha avantajlı duruma getirdi. Gençlerbirliği kolay lokma bir takım değil. Biz şerefimizle sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz ve ne gerekirse yaparak sıralamada en üst seviyede ligi tamamlayacağız.

Haberin Devamı