Futbol Fenerbahçe'de Ali Koç aday olacak mı?
Paylaş
Fenerbahçe'de Ali Koç aday olacak mı?

Avrupa’ya vedanın ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticilere, olağanüstü kongreye gideceğini söyledi, gözler Ali Koç'a çevrildi. "Şartlar ne olursa olsun bir sonraki seçimde adayım" diyen Ali Koç, kongrede aday olacak mı?

Futbol takımının başarısızlığı üzerine başlayan "Yönetim istifa" tezahüratlarının ardından Fenerbahçe tarihi bir değişime doğru yol alıyor.

Başkan Aziz Yıldırım, Krasnodar maçı sonrası bazı yöneticilerle bir değerlendirme toplantısı yaptı. Görüşmede "olağanüstü kongre" fikri de gündeme geldi. Gelecek hafta yapılacak yönetim kurulu toplantısında bu yönde bir karar alınabileceği gelen bilgiler arasında...

ALİ KOÇ ADAY OLACAK MI?


Fenerbahçe camiası ve iş dünyasının önemli isimlerinden Ali Koç, kurucusu olduğu 1907 Fenerbahçe Derneği'nde Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı için adaylığını açıklmıştı. Aziz Yıldırım dönemi sonrası Fenerbahçe Başkanı olmasına kesin gözüyle bakılan Ali Koç, "Bugün geldiğimiz noktada, kongre olduğu takdirde, en azından 2018'de olağan kongremizde şartlar ne olursa olsun, adaylığımı koyup denemek istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçelilerin kulaklarından çınlayan bu sözler, Ali Koç'un yapacağı bir "kongre" açıklaması için beklenti oluşturuyor.

ALİ KOÇ TEMKİNLİ


Ali Koç, an itibarıyla temkinli. Sebebi ise 24 Ekim'deki Konyaspor maçı öncesi adaylık açıklaması yaptığında, camiada küçük bir kesim rahatsız oldu. "Maçtan önce neden açıklama yapıyor?" diye eleştiriler geldi. O yüzden yönetimin vereceği kararı bekleyen Ali Koç henüz bir açıklama hazırlığında değil.

Haberin Devamı