Spor Fenerbahçe'de görüşme gerçekleşti! Salih Uçan...

Fenerbahçe'de görüşme gerçekleşti! Salih Uçan...

Paylaş
Fenerbahçe'de görüşme gerçekleşti! Salih Uçan...

Fenerbahçe'nin hocası Aykut Kocaman, görüştüğü Salih Uçan'a, “Şu an sana karşı nötrüm. Kampı, hazırlık maçlarını, senin performansını ve takımın son durumunu görüp karar vereceğim” dedi. Salih’in çok özel bir performans sergilemesi halinde  kalma şansı yakalayacağı belirlendi.

Fenerbahçe’de Salih Uçan’ın durumu hazırlık maçlarından sonra netlik kazanacak. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın 5 yıl önce takıma kazandırdığı 23 yaşındaki futbolcu, deneyimli hocanın ayrılmasıyla büyük bir düşüş yaşamış ve bir daha eski günlerine dönememişti. Kocaman’ın göreve dönmesiyle birlikte Salih Uçan için yeni bir fırsatın doğduğu yorumları yapılmıştı.

Ancak Aykut Kocaman, Salih’le ilgili nihai kararını vermedi. Daha önce yaptığı açıklamada genç futbolcunun son 4 yılda beklenen gelişimi gösteremediğini ifade ederek eleştirilerde bulunan Kocaman, Salih’le özel bir görüşme yaptı. Kocaman’ın yetenekli oyuncuyla yaptığı toplantıda, “Şu an sana karşı nötrüm. Kampı, hazırlık maçlarını, senin performansını ve takımın son durumunu görüp ona göre karar vereceğim” ifadelerini kullandığı belirtildi.

HER ŞEY SALİH'İN ELİNDE


Aykut Kocaman’ın bu net mesajına göre Salih’in kalması hem kişisel performansına hem de takım kadrosunun yapısına bağlı görünüyor. Ancak yetenekli oyuncunun yeni sezonda düzenli forma şansı bulması hiç kolay değil. Mehmet Topal, Josef, Alper, Ozan, Mehmet Ekici, Aatıf, Valbuena gibi isimlerin yanı sıra orta sahaya bir takviye daha yapılması planlanıyor.

Salih, İsviçre kampında ve hazırlık maçlarında çok özel bir performans sergileyerek, Aykut Kocaman’ın gözüne girerse takımda kalma şansı yakalayacak.

31 MAÇTA OYNADI


Salih Uçan geride bıraktığımız sezonda Türkiye Kupası’nda 14, Süper Lig’de 11 ve Avrupa’da 6 olmak üzere 31 maçta oynasa da, bu karşılaşmaların yalnızca bir kaçında iyi bir performans sergiledi.

Skorer

Haberin Devamı