Spor Fenerbahçe'de hesaplar suya düştü! Sadece Kjaer...

Fenerbahçe'de hesaplar suya düştü! Sadece Kjaer...

Paylaş
Fenerbahçe'de hesaplar suya düştü! Sadece Kjaer...

Fenerbahçe yönetimi sezon sonunda bonservis ücreti kazanarak takımdan göndermeyi düşündüğü futbolcular ile anlaşma zemini oluşturamadı.

Geçtiğimiz günlerde Van der Wiel’in menajeri ile yapılan görüşmede Hollandalı oyuncu son iki yıllık kontratının yarısı olan 4 milyon euroyu talep etti. Yine sarı-lacivertli kulüpten 5 milyon euro kazanan Robin van Persie de bu parayı bırakıp gitmek istemedi.

Fenerbahçe kulübü sezon sonu yollarını ayırmayı planladığı futbolculardan bonservis geliri elde etmeyi düşünüyordu. Bu isimlerin başında da Van der Wiel ile Robin van Persie geliyordu.

2 YIL DAHA KONTRATI BULUNUYOR


Geçtiğimiz günlerde Van der Wiel’in menajeri ile yapılan görüşmede detaylar masaya yatırıldı. Sezon başı üç yıllığına toplamda 12 milyon euroluk bir sözleşmeye imza atan Hollandalı futbolcunun iki yıl daha kontratı bulunuyor. Van der Wiel gönderilmesine karşılık kontratının yarısı olan 4 milyon euroyu talep etti. Sarı-Lacivertli yönetim ise bu miktarı ödemeye yanaşmadı. Yönetimin 1.5 - 2 milyon euroya futbolcuyu ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.

Van Persie için de benzer bir durum geçerli. Bir yıl daha kontratı bulunan yıldız futbolcunun geliri 5 milyon euronun üzerinde. Van Persie de bu ücreti bırakmak istemiyor. Cazip ve iyi ücretli bir teklif gelmemesi durumunda Hollandalı yıldız için de benzer bir yola başvurulması gerekecek. Van Persie’nin menajeri de yapılan görüşmede bu durumu vurguladı.

SADECE SİMON KJAER


Bu arada yönetim yeni sezon için kadro planlaması yapmaya başladı. Ancak düşünülen isimleri transfer etmek kolay değil. UEFA’dan gelen transfer kısıtlaması sebebiyle Sarı-Lacivertliler, bonservisli oyuncu alabilmek için bonservis geliri elde etmek zorunda.

Ancak şu anki tabloda yönetimin bonservis geliri elde edilebileceği tek isim Kjaer olarak gözüküyor. Birçok önemli kulübün takibinde olan Danimarkalı futbolcu için henüz resmi bir teklif olmasa da sezon sonu kulübün kapısının çalınması bekleniyor.

Haberin Devamı