Spor Fenerbahçe'de huzurlu günler

Fenerbahçe'de huzurlu günler

Paylaş
Fenerbahçe'de huzurlu günler

Fenerbahçe için geçtiğimiz hafta, derbide çıkan olaylar nedeniyle kâbus gibiydi. Bu hafta her şey değişti. TFF’nin maçı kaldığı yerden oynatma kararı, takımda eksik bulunmaması ve Galatasaray-Beşiktaş maçı sayesinde zirveye yaklaşma ihtimali, keyifleri yerine getirdi.

Sarı-Lacivertliler için geçtiğimiz hafta ile bu hafta arasındaki fark, yazla kış kadar fazla... Fenerbahçe, kupada oynanan Beşiktaş derbisinin çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalması yüzünden büyük sıkıntı yaşadı. Sarı-Lacivertlilerin hükmen 3-0 yenik sayılacağı iddiaları, moralleri alt üst etti. Antalya maçı hazırlıkları, son derece tatsız geçti. Ancak bu hafta her şey değişti.

TAM KADRO İDMAN


TFF Yönetim Kurulu, yarıda kalan kupa derbisinin kaldığı yerden devam etmesi yönünde karar vermesi, Sarı-Lacivertlilere rahat bir nefes aldırdı. Fenerbahçe’nin beklediği kararın çıkmasının ardından tüm takım artık tamamen yarınki Kasımpaşa maçına odaklandı. Fakat TFF’nin ‘kaldığı yerden’ devamına uymayan Siyah-Beyazlılar, mücadeleye çıkmama kararı aldı.

İLK 3'E GİREBİLİR


Bu haftanın Fenerbahçe için güzel geçmesinin bir nedeni de pazar günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi... Aykut Kocaman ve öğrencileri eğer yarın Kasımpaşa deplasmanından galibiyetle ayrılmayı başarırsa, Aslantepe’deki derbiden çıkacak her sonuç Sarı- Lacivertliler’in işine yarayacak. Fenerbahçe belki de uzun bir aradan sonra 4. sıradan kurtulup, haftayı ilk 3 içerisinde tamamlama şansı yakalayacak.

Haberin Devamı