Cem Kerpiççiler Fenerbahçe'de milat 20 Kasım olabilir!
HABERİ PAYLAŞ

Fenerbahçe'de milat 20 Kasım olabilir!

Haberin Devamı

Fenerbahçe ilk 7 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet ile 9 puan topladı. Sarı-lacivertliler 9 puan ile 9. sırada yer alırken, Galatasaray ve Beşiktaş’tan 9 puan geride. Fenerbahçe'nin neden bu durumda olduğunu anlamak için dün Aytemiz Alanyaspor karşısında Kadıköy'de alınan beraberliğe bakmak yetmez elbette. Eğer bir başlangıç anı seçeceksek eğer en erken Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'yi Nisan'da açık ara farkla şampiyonluğa ulaştırmasının ardından görevden alınmasını tercih edebiliriz. Bu noktayı Fenerbahçe'yi ligde ve Avrupa'da çok iyi temsil eden bir takım yaratan Zico'nun gönderilişine kadar çekebiliriz...

'Tek adam' zihniyeti duvara toslar
Hayatın hiçbir alanında istişareye, liyakata, özeleştiriye dayanmayan bir organizasyonun başarılı olmasının imkanı yoktur. 'Tek adam' zihniyeti günün birinde duvara toslayacaktır. Fenerbahçe gibi bir takım böyle anlık kararlarla, gelecek tahayyülü olmadan, bir plan ve sistemi olmadan yönetilemez. Neredeyse futbolla ilgilenen tüm paydaşların Vitor Pereira ile olmayacağını görmesine rağmen ikinci sezona Portekizli ile başlamak bugün Fenerbahçe'nin neden bu halde olduğunu anlamak adına önemli bir veridir. Ligin başlamasından kısa süre önce Portekizli'yi yollayıp güç bela Hollandalı Teknik Direktör Dick Advocaat ile anlaşılması neler yaşandığını anlamak adına önemli bir veridir.

20 Kasım 2016'ya dikkat
Siz doğru planlama, doğru oyuncu tercihi, kadro mühendisliği yapmazsanız Dick Advocaat da "Benden iyisini bulabiliyorsanız, yarın gönderin beni" diyebilir. Hayatta yaşanan hiçbir şey aslında 'aniden' olmaz. Nicel birikimler nitel birikimleri doğurur. 20 Kasım 2016 tarihi bir milat olabilir Fenerbahçe için... Yenilmezlik serisini kaybederse Kadıköy'de Galatasaray'a bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayabilir. Yalnızca futbolcular, teknik direktör için değil Başkan Aziz Yıldırım için de geçerli bu elbette.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder