Spor Fenerbahçe'de Robin van Persie krizi

Fenerbahçe'de Robin van Persie krizi

Paylaş
Fenerbahçe'de Robin van Persie krizi

Robin van Persie'nin Fenerbahçe’ye transferi dünyada ses getirmişti. Adına yakışır bir şekilde karşılandı ve muhteşem bir törenle de imzayı attı. Ancak sonrasında beklenenler hem Hollandalı yıldız için hem de Sarı-Lacivertliler açısından pek iyi olmadı. Bir türlü istenileni veremedi. İnişli çıkışlı grafiğiyle de hayal kırıklığı yarattı.

İşte o Robin van Persie’nin şu an itibarıyla 31 Mayıs 2018’e kadar sözleşmesi var ama takımdan ayrılacağı konuşuluyor. Gerek Avrupa basını, gerekse de Türk medyası sürekli olarak RVP’nin ülkesine döneceğini iddia ediyor.

Habertürk'ün haberine göre; haberine göre; bu gelişmelerden hayli bunalan Fenerbahçe yönetimi de Robin van Persie’ye mesaj göndererek şunları söyledi:

Artık kararını ver. Son zamanlarda hem Hollanda basınında hem de Türk basınında haberler çıkıyor. Ayrılma niyetin varsa ya da bizimle kalma niyetin varsa bir an önce bunu bize bildir. Gelişmeleri medyadan takip etmeyelim. Karar ver ki, geleceğini belirleyelim.

VAN PERSİE AYRILIRSA NE OLACAK?


Fenerbahçe yönetimi bu konuda son derece kararlı. Hollandalı yıldızın Sarı-Lacivertlilerle ipleri koparması halinde ciddi bir mali kaynak oluşacak. Bu kaynakla da Robin van Persie ayarında ciddi isimlere teklif götürülmesi planlanıyor. Kısacası tecrübeli oyuncunun gitmesi durumunda transfer politikası da değişecek.

Haberin Devamı