Spor Fenerbahçe'de transfer çıkmazı!

Fenerbahçe'de transfer çıkmazı!

Paylaş
Fenerbahçe'de transfer çıkmazı!

3 sezondur Ocak'ta transfer yapmayan yönetim, teknik direktör Advocaat'ın takviye talebi üzerine arayışlara başladı ancak Fenerbahçe'nin işi hiç de kolay değil

Kadro dışı kalan Emenike ve Wiel’i satarak transferin finanse edilmesi planlanırken ikiliye henüz gelen teklif yok. Pişman olan Wiel’in af beklemesi ve Avrupa’dan talip olunan futbolcuların yüksek maliyeti de yönetimi zorluyor.

Devre arası oyuncu almaya uzun zamandır soğuk bakan Fenerbahçe yönetimi bu sezon teknik direktör Dick Advocaat’ın ısrarı üzerine arayışlarını hızlandırsa da transfer konusunda belirsizlik sürüyor. Hollandalı teknik adam daha ilk yarının tamamlanmasını beklemeden 3 hafta önce yönetime raporunu sunarak beklemeye başladı.

VAN DER WİEL PİŞMANLIK DUYUYOR



Emmanuel Emenike ve Gregory van der Wiel’in kadro dışı kalması mali kriter için yeni gelecek ismin önünü açsa da 2 oyuncuya şu ana kadar ciddi bir teklifin gelmemesi sarı-lacivertli yönetimi düşündürüyor. Avrupa’da talip oldukları futbolcuların maliyetinin yüksek olması F.Bahçe’yi bir kez daha Brezilya pazarına yönlendirirken özellikle Van der Wiel’in pişmanlık yaşaması durumu biraz daha karmaşık hale getiriyor.

BAŞKAN EL ATACAK



Bütün bu olumsuzluklara rağmen kulübün scout ekibi Müjdat Yetkiner, Saffet Akbaş ve Kemalettin Şentürk takip ettikleri isimlerle ilgili olarak sürekli rapor vermeye devam ediyor.
Duruma el atacak olan başkan Aziz Yıldırım da önümüzdeki hafta transfer görüşmelerini kendisi gerçekleştirecek şekilde planlamayı yaparak yurtdışı seferine çıkacak. (Şampiy10)

Haberin Devamı