Spor Fenerbahçe'den Bamba hamlesi!

Fenerbahçe'den Bamba hamlesi!

Paylaş
Fenerbahçe'den Bamba hamlesi!

Kadroyu gençleştirmek için Avrupa'da oyuncu arayan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın gözdesi ortaya çıktı: Jonathan Bamba...

Transfer listesine aldığı isimleri A, B, C, D ve E kategorisi olarak sınıflandıran ve her kategoriye 5 ile 8 arasında aday yazan Fenerbahçe'nin tecrübeli çalıştırıcısı Aykut Kocaman A listesinin ilk sırasına koyduğu bu futbolcunun Fransız ekibi St. Etienne'de forma giyen Jonathan Bamba olduğu öğrenildi.

Takvim'in haberine göre; Sarı-lacivertli hocanın, ilk kez TV'den izlediği 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusuna hayran kaldığı, ardından yardımcılarını Fransa'ya gönderip genç futbolcu hakkında rapor tutturduğu bildirildi.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTİYOR


Kocaman'ın, oyuncu hakkındaki görüşlerin de olumlu olması üzerine yönetimle konuyu görüştüğü ve sezon sonu sürpriz bir transfer girişimi yapılabileceği gelen haberler arasında. St. Etienne'in altyapısında yetişen ve aslen Fildişili olan Fransız uyruklu Bamba her iki kanatta da görev yapabiliyor. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 1.75 boyundaki futbolcunun piyasa değeri ise 6 milyon euro civarında. Gelecek sezonun kadrosunu şimdiden kafasında kurmaya başlayan Aykut Kocaman, sağ bekte oynatmayı planladığı Nabil Dirar'ın yerine Jonathan Bamba'yı monte etmeyi düşünüyor.

ARTILARI

* Takım oyuncusu
* Asist yapmayı seviyor
* Kritik kilit paslar atabiliyor
* Pozisyon takibinde iyi, top çalabiliyor.


EKSİLERİ

* Son vuruşlarda eksik
* Defansa fazla yardım etmiyor
* Kondisyonu zayıf erken yoruluyor


OYUN STİLİ

* Uzaktan şut atmayı seviyor
* Dar alanda pas yapmakta yetenekli
* Hızlı kontratak oyuncusu

Haberin Devamı