Spor Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Bu hafta Avrupa Ligi haftası... Futbolseverler birbirinden heyecanlı mücadeleleri seyretmek için can atarken Fenerbahçeli taraftarlar bir an evvel takımlarının müsabakasının başlamasını bekliyor ve "Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunu soruyor.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda temsilcimiz Fenerbahçe kendi evinde Hırvat ekip Dinamo Zagreb ile karşılaşacak. Grupta 2. sırada yer alan Sarı Kanarya, grup lideri Dinamo Zagreb'i yenerek bir üst tura çıkmayı garantilemek istiyor. Öte yandan Dinamo Zagreb ise lider olarak gruptan çıkmanın peşinde...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE DİNAMO ZAGREB MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı 29 Kasım Perşembe akşamı saat 20.55'te Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı Avusturyalı hakem Robert Schörgenhofer yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1 kanalından yayınlanacak.

KEOMAN DEVAM EDECEK Mİ?

Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 mağlup etti ve 13 puan ile 15. sırada kaldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe teknik sorumlusu Erwin Koeman, "Trabzonspor bugün daha dinç gözüken taraftı. 3-0'ı da bulabilirlerdi ama atamadılar. Biz de 2-2'yi yakalayabilirdik ama daha maksimum bu sonucu alabilirdik. Bu akşam daha fazlasını alamazdık." diye konuştu.

Topa daha fazla sahip olmalarını gerektiğini belirten Koeman, "Kendi yarı sahamıza geldiklerinde rakibe baskı yapacaktık ama saha içinde yaptığımız şey bu değildi. Topu ayağımızda daha fazla tutacaktık ama bunu da yapamadık. 2-3 saniyede bir top kaybettik." dedi.

Haberin Devamı

Alınan mağlubiyet ve kötü futbolun ardından geleceği tartışılan Koeman, geleceği hakkında da konuştu. Hollandalı hoca, "Başkan ve Comolli ile bir toplantı yaptık. Henüz net bir sonuç yok ama benim üstümdeki insanlar onlar. Bunun cevabını onlardan duyacağım." ifadelerini kullandı.