Spor Fenerbahçe Doğuş - CSKA Moskova maçı özeti

Fenerbahçe Doğuş - CSKA Moskova maçı özeti

Paylaş
Fenerbahçe Doğuş - CSKA Moskova maçı özeti

EuroLeague 26. haftasının en önemli maçında geçen hafta Zalgiris karşısındaki galibiyetiyle play off'a kalmayı garantileyen temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş, Ülker Arena'da CSKA Moskova'yla karşılaştı. Büyük bir mücadeleye sahne olan mücadeleden temsilcimiz Nando de Colo'nun son saniye basketiyle 81 - 79'luk skorla mağlup ayrıldı

MAÇ ÖZETİ


4.PERİYOT: Fenerbahçe Doğuş 79 - 81 CSKA Moskova

3.PERİYOT: Fenerbahçe Doğuş 58 - 54CSKA Moskova

2.PERİYOT: Fenerbahçe Doğuş 40 - 44 CSKA Moskova (İlk yarı)

1.PERİYOT: Fenerbahçe Doğuş 23 - 25 CSKA Moskova


Fenerbahçe CSKA Moskova maçı canlı izle: Bein Sports şifresiz izle



MAÇTAN NOTLAR


Turkish Airlines Euroleague’in 26’ncı haftasında Fenerbahçe Doğuş, CSKA Moskova’yı Ülker Spor Salonu’nda konuk ediyor.

Zorlu mücadelede Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Genel Sekreter Mahmut Uslu, yöneticilerden Önder Fırat ile Ozan Balaban takımı yalnız bırakmadı.


Alex de Souza, Fenerbahçe - CSKA maçında tribünde bir hayranıyla


ÜLKER SPOR SALONU’NDA ALEX TEZAHÜRATLARI


Fenerbahçeli efsane futbolcu Alex de Souza, basketbol maçını izlemek için Ülker Spor Salonu’na geldi.

Geçtiğimiz günlerde kitabını imzalamak üzere Türkiye’ye gelen Alex de Souza, Sarı-lacivertli basketbol takımına destek olmak için salondaki yerini aldı. Brezilyalı futbolcu, salonda bulunan taraftarlar tarafından yoğun tezahüratla karşılandı.


VINCENT JANSSEN DE DESTEK OLDU


Fenerbahçeli futbolcu Vincent Janssen de Sarı-lacivertli basketbol takımını destekleyenler arasında yer aldı. Janssen mücadele öncesinde kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı.


FENERBAHÇE DOĞUŞ'TA SON DURUM


Fenerbahçe Doğuş, son EuroLeague maçında 9 Mart Cuma günü TSİ 21:00’de Zalgiris Kaunas’a konuk oldu. Teta yer almayı garantiledi.

Fenerbahçe Doğuş’ta Kostas Sloukas 15 sayı ve 5 asist ile 21 verimlilik puanına ulaştı. Luigi Datome 16 sayı; Nikola Kalinic ise 12 sayı ve 6 asist üretti. Jan Vesely de 13 sayı ve 4 ribaund ile önemli bir performansa imza attı.

Fenerbahçe Doğuş, EuroLeague’de oynadığı son 10 maçın dokuzunu galibiyetle noktaladı. Obradovic’in öğrencileri, son resmi maçına ise Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi kulvarında çıktı. Pınar Karşıyaka’yı 69-74 yenen Fenerbahçe, 20. haftada 17 galibiyete ulaştı ve liderliğini sürdürdü. Sarı lacivertlilerde Wanamaker 16, Melih 14, Nunnally 12 sayı buldu.

Fenerbahçe Doğuş, EuroLeague’de en yüksek üç sayı yüzdesine sahip ikinci takım (%41.7) ve potasında en az sayı gören ekinci ekip (75.0). Temsilcimizde, CSKA Moskova maçı öncesinde sakatlık sorunu yaşayan sporcu bulunmuyor.

Haberin Devamı