Spor Fenerbahçe Doğuş Tofaş maçı canlı izle: Bein Sports şifresiz yayın!

Fenerbahçe Doğuş Tofaş maçı canlı izle: Bein Sports şifresiz yayın!

Paylaş
Fenerbahçe Doğuş Tofaş maçı canlı izle: Bein Sports şifresiz yayın!

Fenerbahçe Doğuş Tofaş maçı bu akşam nefes kesecek... Tahincioğlu Basketbol Süper Lig play-off serisinde 3-1 önde olan Fenerbahçe, Tofaş karşısında galip gelerek şampiyon olmak istiyor. Öte yandan Tofaş ise deplasmanda galip gelip farkı 1'e indirmenin planını yapıyor. Fenerbahçe Tofaş maçını canlı ve şifresiz izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Fenerbahçe Doğuş Tofaş maçı heyecanlı bir karşılaşmaya sahne olacak. iki yıl üst süte şampiyon olan Fenerbahçe bu karşılaşmadan galip gelirse 3. kez şampiyon olup kupayı müzesine götürecek. Bu yüzden sarı lacivertli kulüp ne yapıp ne edip kendi sahasında bu mücadeleden galip ayrılmak zorunda... Diğer yandan Tofaş ise 3-1 olan seriyi 3-2'ye getirip şampiyonluk umudunu devam ettirmek istiyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE DOĞUŞ TOFAŞ MAÇI HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Doğuş Tofaş maçı bu akşam saat 21.00'de Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak. Mücadele beIN Sports 3 kanalından canlı polarak verilecek. Fenerbahçe Tofaş maçını aşağıdaki linke tıklayıp karşınıza çıkan sayfadan üye olup; haftalık, aylık ve yıllık paketlerden birini seçip, satın aldıktan sonra şifresiz izleyebilirsiniz.

BEIN SPORTS İZLE

Seride İstanbul'da oynanan ilk iki karşılaşmayı Fenerbahçe Doğuş kazanırken, Bursa'da oynanan ve kıran kırana geçen ilk maçı tofaş kazanarak durumu 2-1'e getirmişti.

Ancak yine Bursa'da oynanan dördüncü maçı bu ez Fenerbahçe Doğuş 95-77 kazanmış ve seride durumu 3-1 yapmıştı.

4 galibiyetin şampiyonluk anlamına geldiği final serisinde bugün evinde oynayacağı maçı kazanması durumunda, Fenerbahçe Doğuş, 2017-2018 sezonunun şampiyonu olacak ve üst üste 3. şampiyonluğunu elde edecek.

Haberin Devamı

Mücadeleyi TOFAŞ'ın kazanması durumunda ise seri uzayacak ve sıradaki maç yine Bursa'da oynanacak. Gerek İstanbul, gerek Bursa'daki ikişer maçta olduğu gibi, bu mücadelede de tribünlerin tamamı dolu olacak.