Spor Fenerbahçe Ersan'a kafayı taktı

Fenerbahçe Ersan'a kafayı taktı

Paylaş
Fenerbahçe Ersan'a kafayı taktı

Fenerbahçe kiralık oynadığı Beşiktaş'ta sakatlanarak sezonu kapatan Ersan Adem Gülüm için Adanaspor'a baş döndüren bir teklif iletti

Ersan Adem Gülüm, Fenerbahçe'nin gündeminden bir türlü düşmüyor. Goal.com adlı internet sitesi, sarı-lacivertlilerin, Beşiktaş'ta kiralık oynayan ancak ağır bir sakatlık geçirerek sezonu kapatan 23 yaşındaki stoperi sezon sonunda transfer etmek için Adanaspor'un kapısını çaldığını iddia etti.

Habere göre Fenerbahçe, turuncu- beyazlı kulübe tam 7 milyon euro gibi baş döndüren bir teklif iletti. Söz konusu haberde, Adanaspor'un Fenerbahçe'ye ne yanıt verdiğine değinilmedi.

Bank Asya 1. Lig'de 3 sezon önce yılın 11'ine seçilen ve Adanaspor'un averaj ile Süper Lig'in eşiğinden döndüğü 2008-2009 sezonunda gösterdiği üstün performans ile dikkatleri çeken Ersan, bu sezon başında Beşiktaş'a kiralanmıştı.

Fenerbahçe'nin Ersan için çalışma yaptığı bir süredir haberlere konu oluyordu. Beşiktaş'taki performansıyla A Milli Takım'a kadar yükselen Ersan Gülüm, her fırsatta siyah-beyazlı kulüpte mutlu olduğunu söylüyor.

Genç futbolcu, "Beşiktaş artık benim yuvam oldu. Şartlar uyarsa kalmayı isterim" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Avustralya' da operasyon geçiren ve hızla eski sağlığına kavuşmaya başlayan Ersan, Beşiktaş'ın İnönü Stadı'nda Fenerbahçe'ye 4-2 yenildiği maçı bu ülkede Türk komşularıyla birlikte izledi. Siyah-beyazlı oyuncunun sonuca çok üzüldüğü bildirildi.

Haberin Devamı