Spor Fenerbahçe, Ersun Yanal'la sözleşme imzaladı

Fenerbahçe, Ersun Yanal'la sözleşme imzaladı

Paylaş
Fenerbahçe, Ersun Yanal'la sözleşme imzaladı

Ligi rakiplerinin açık ara önünde şampiyon tamamlayan Fenerbahçe, başarılı teknik direktörü Ersun Yanal'la yeniden sözleşme imzaladı

Fenerbahçe Kulübü, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen törenle Ersun Yanal ile 2 yıllık sözleşme yeniledi. Ersun Yanal'ın yıllık 1 milyon 750 bin dolar alacağı öğrenildi. Fenerbahçe kulübü CEO'su Hasan Hakkı Yılmaz, Ersun Yanal ile iki yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu ve ardından sözü Ersun Yanal'a bıraktı. Tecrübeli teknik adam şöyle konuştu: 'Biz çok büyük bir aileyiz, bu ailede çalışmak benim için çok büyük bir ayrıcalık.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon elde ettiğimiz başarıyı önümüzdeki sezon taşıyıp kalıcı hale getirmek hepimizin hedefi. Bende bu hedeflerin içinde olduğum için öncelikle sayın başkanımız ve yönetim kuruluna bana güvendikleri için teşekkür ediyorum. Önümüzde bizi bekleyen zorlu bir süreç var, bu zorlu süreci güçlü bir şekilde yerine getireceğimize ve tekrardan şampiyon olacağımızı çok iyi biliyoruz. 4. yıldızı takmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız'

Yıldırım sordu Yanal cevapladı

Ersun Yanal sözlerini tamamladıktan sonra basın mensuplarının sorularını aldı. İlk soruyu yönelten isim ise başkan Aziz Yıldırım oldu. Aziz Yıldırım, Ersun Yanal'a: 'Medyada son günlerde yazılan Ersun hoca ile anlaşmamalarına rağmen Diego Ribas'la çalışma yapıp Ersun hocaya hiç sormuyorlar şeklinde spekülasyonlar dolaşıyor. Bunlar hakkında ne düşünüyorsun?' sorusunu yöneltti.

Haberin Devamı

Yıldırım'ın bu sorusu salonda gülüşmelere neden oldu. Ersun Yanal'ın cevabı ise şu şekilde oldu: 'Kontrat sürecinde bir sıkıntı olmadı. Başından bu yana başkanımız ile 7-8 kere altyapı ve genç oyuncular ile ilgili görüşmelerimiz oldu. Böyle bir orta saha oyuncu alınması ile ilgili uzun zamandır bir saptamamız vardı. Bir kaç alternatif oyuncu vardı. Başkanımız Diego konusunda benim fikrimi sordu ve benim onayımı alarak görüşmelere başlandı.

Transfer politikamız, kimlerin alınacağı planlanmış durumda. Fenerbahçe büyük bir aile ve düzgün bir kurum olarak yönetiliyor. Fenerbahçe'nin ihtiyacı olan çok değil, doğru oyunculardır. Onlardan bir tanesi ise Diego. ' şeklinde konuştu.

Yanal'dan yabancı kuralı yorumu

Ersun Yanal, bir basın mensubunun, takımda 13 yabancının bulunması ile ilgili sorduğu soruya, 'Dün yabancı kuralı doğrultusunda bir çalışma yaptık. Bu çalışmayı ise yönetim kurulumuz ve başkanımıza sunduk. Bunu basın ile paylaşmam saçma olur.' şeklinde cevap verdi.

Yıldırım: Hocamız boş mukaveleye imza attı

İmza töreni sırasında söz alarak açıklamada bulunan başkan Aziz Yıldırım, 'Ersun Yanal ile dün bir araya geldik ve anlaşmamız 5 dakika sürmedi. Hocamız boş mukaveleye imzasını attı.' şeklinde konuştu. Yıldırım transfer konusuna da değinen Yıldırım, Fenerbahçe'nin çok oyuncu transfer etmeye ihtiyacı olmadığını ve doğru transferleri yapacaklarını söyledi. Ersun Yanal'ın verdiği liste doğrultusunda hareket edip daha sonra transferi kapatacaklarını belirtti.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer17784","17784","201405","17784-.jpg","1", "0","Ersun Yanal'la yola devam");

AYRINTILAR BİRAZDAN...