Spor Fenerbahçe Feyenord maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Feyenord maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Fenerbahçe Feyenord maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe bugün yeni sezon öncesi en önemli sınavlarından birine çıkıyor. Rakip Hollanda'nın en güçlü takımlardan biri olan Feyenord... Sarı alcivertli kulübe gönül veren taraftarlar şimdiden "Fenerbahçe Feyenord maçı saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunu soruyor.

Fenerbahçe bu akşam Feyenord'la karşı kaşıya geliyor. Nefesler tutuldu tüm camia bu maçı bekliyor. Hem Phillip Cocu'nun hem de futbolcuların özelikle Barış Berke ve Ferdi gibi genç transferlerin performansı merak ediliyor. Bu nedenle maça yoğun bir ilgi olacak. Karşılaşmayı kaçırmak istemeyenler "Fenerbahçe Feyenord maçı saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunu soruyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE FEYENORD MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Feyenord maçı bu akşam saat 21.00'de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak. Müsabakayı Smart Spor kanalı naklen verecek.

Cocu: Güzel bir gün olacak

Phillip Cocu, Feyenoord maçıyla birlikte ilk kez taraftarın önüne çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor. Hollandalı teknik adam, “İlk kez muhteşem taraftarımızla buluşacağız. Hepimiz için güzel bir gün olacak. Ben de oyuncularım da sezon boyunca taraftarlarımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız. Onların da her zaman bizim arkamızda olacaklarına eminim” ifadelerini kullandı.

Van Persie geri dönüyor

Feyenoord kafilesi, dün özel bir uçakla İstanbul’a geldi. Kulübün resmi Instagram ve Twitter hesabından, “Hey Fenerbahçe, İstanbul için yola çıktık” mesajı paylaşıldı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, bu akşamki hazırlık maçı için as kadrosunu Türkiye’ye getirdi. Sarı-Lacivertliler’in eski oyuncusu Van Persie’nin yanı sıra Kanarya’nın transfer listesindeki Van Beek de kafilede yer aldı.

Haberin Devamı

Yeni sezon çalışmalarına 28 Haziran Perşembe günü İstanbul'da başlayan sarı lacivertli ekip, 10 Temmuz'a kadar Fenerbahçe Spor Kulübü Can Bartu Tesisleri'nde antrenman yaptı.

Futbolcular, bu süreç içerisinde sağlık kontrollerinden geçip, laktat testine de tabi tutuldu.

Sarı lacivertli ekip 1 de hazırlık maçı oynadı. Necmi Kadıoğlu Stadı'nda Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor ile karşılaşan ve sahadan 1-1 eşitlikle ayrılan Fenerbahçe'nin golünü Aatif Chahechouhe kaydetti.

Fenerbahçe, 10 Temmuz Salı günü İsviçre kampı için Lozan şehrine gitti. İlk 2 gün çift antrenman yapan sarı lacivertli ekip, 3. gün İsviçre'nin Lozan takımıyla hazırlık maçı yaptı. Mücadeleden 2-1 mağlup ayrılan Fenerbahçe'nin golünü Yiğithan Güveli kaydetti.

Karşılaşmanın ertesi günü rejenerasyon antrenmanı yapan sarı lacivertli ekip, kampın 5. gününde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Kampın 6. ve 7. günlerinde de yoğun idman programını sürdüren Fenerbahçe, son gün İngiltere Premier lig ekiplerinden Fulham ile hazırlık maçında karşılaştı. Sarı lacivertliler baştan sona üstün oynadığı mücadeleyi 3-0 kazandı. Golleri Giuliano, Hasan Ali ve Ozan Tufan kaydetti.

Haberin Devamı

Çalışmalarına İstanbul'da devam eden Fenerbahçe, Hollanda'nın Feyenoord, 1 Ağustos Çarşamba günü de İtalya'nın Cagliari ekipleriyle Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde hazırlık karşılaşmaları oynayacak.

Fenerbahçe, yeni sezonun ilk resmi mücadelesine Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda çıkacak. İlk maçları 7-8 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Turda sarı lacivertli ekibin rakibi 23 Temmuz Pazartesi günü çekilecek kurayla belli olacak.