Spor Fenerbahçe formaları satışa çıktı

Fenerbahçe formaları satışa çıktı

Paylaş
Fenerbahçe formaları satışa çıktı

Fenerbahçe Spor Kulübü Profesyonel Futbol A Takımı'nın 2011/2012 sezonunda kullanacağı formaları bugünden başlayarak satışa çıkıyor

Fenerbahçe Spor Kulübü Profesyonel Futbol A Takımı’nın 2011 / 2012 Futbol sezonunda kullanacağı adidas futbol formaları bugünden başlayarak, Fenerium’un resmi internet satış sitesi www.fenerium.com.tr üzerinden ön sipariş yöntemiyle 19 Temmuz günü de tüm Fenerium ve adidas mağazalarında satılmaya başlanacak.

Fenerbahçe Futbol A Takımı, bugün Brüksel’de oynanacak olan hazırlık maçına yeni sezon formaları ile çıkacak ve tüm yeni formalar, 19 Temmuz Günü satışa sunularak taraftarlar ile buluşacak.

Kumaş üzerinde uygulanan ve adidas’ın ClimaCool® adını verdiği teknoloji ile spor sırasında vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor.

Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını artırıyor. Fenerbahçe Spor Kulübü Profesyonel Futbol A Takımı, 2011/2012 Futbol Sezonu’nda dört farklı formayla mücadele edecek.

2011 / 2012 ÇUBUKLU FORMA

Fenerbahçe Spor Kulübü çubuklu formasına bu yıl 3 boyutlu bir perspektif getirerek, yeni bir formatla taraftarıyla buluşturuyor. 2011 / 2012 sezonu için özel olarak hazırlanan çubuklu forma sarı, lacivert ve retro mavi renklerden oluşuyor.

2011 / 2012 TEK YILDIZ FORMA

Haberin Devamı

Beyaz saflığın ve istikrarın, Mavi renk ise sonsuzluğun ve özgürlüğün simgesidir.Formanın göğüs kısmına gofre tekniği ile uygulanmış olan Tek Yıldız motifi temanın ana tasarım detayı olarak karşımıza çıkıyor.

2011 / 2012 ALTIN ZIRH FORMA

Özel kumaş dokusu ile zırhı andıran ve bir nevi manevi güç kaynağı bu forma yenilmez kılan bir zırh vazifesi de görüyor.

2011 / 2012 SARI KANARYA FORMA

Balıksırtı deseni ile göz kamaştıran forma bu sene Fenerbahçeli futbolcuların üstünde boy göstericek.

BİR MODEL KALECİ FORMASI SATIŞTA

Fenerbahçe Futbol A Takımı kalecilerinin 2011/2012 Futbol Sezonu’nda giyeceği Mavi Zırh kaleci kazağı da A Takımı formalarıyla aynı anda tüm Fenerium ve adidas satış noktalarında satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

Yeni sezon Fenerbahçe formaları ve taraftar ürünleri, Fenerium Mağazaları ve adidas satış noktalarında 19 Temmuz’dan itibaren satın alınabilir.

Futbol takımının giydiği orijinal maç formaları ve kaleci kazağı 95 TL’ den, Ağustos ayı ortasına doğru mağazalarda olacak olan taraftar formaları ise 60 TL’ den satışa sunuluyor.