Spor Fenerbahçe Fulham maçı canlı izle! Smart Spor şifresiz izle

Fenerbahçe Fulham maçı canlı izle! Smart Spor şifresiz izle

Paylaş
Fenerbahçe Fulham maçı canlı izle! Smart Spor şifresiz izle

Fenerbahçe Fulham maçı yeni sezon öncesi kritik bir öneme sahip... Sarı lacivertli kulübe gönül veren taraftarlar, takımlarının son durumunu öğrenmek için bu maçı döert gözle bekliyorlar. Fenerbahçe Fulham maçı canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Fenerbahçe Fulham maçı heyecan dolu bir mücadeleye sahne olacak. Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Kanarya, ilk iki maçından elde edemediği skoru bu maçta yakalamak istiyor. Taraftarlarda futbolcuların performansını özellikle de yeni transferler, Barış, Berke ve Ferdi'nin performansını merak ediyor. Yeni Teknik Direktör Phillip Cocu'nun nasıl bir taktik uygulayacağı, defansif mi yoksa ofansif mi bir futbol sergileyeceği önemli gündem maddelerinin başında geliyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE FULHAM MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Fulhan maçı bu akşam saat 18.00'de Joseph Moynat Stadı'nda oynanacak. Mücadele Smart Spor kanalından canlı ve şifreli olarak ekrana gelecek. Karşılaşmayı canlı ve şifresiz izlemek için D Smart'a üye olup kurum yapmanız gerekiyor.

Fenerbahçe, ilk hazırlık maçını da 7 Temmuz Cumartesi günü Esenyurt’ta, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor ile yaptı. Karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlanırken, golü Faslı oyuncu Aatif Chahechouhe’dan geldi.

İstanbul’daki hazırlıklarının ardından 10 Temmuz itibariyle İsviçre’nin Lozan kentinde kampa giren Sarı Lacivertli ekip, çalışmalarını burada yaptığı antrenmanlarla sürdürürken, 13 Temmuz Cuma günü İsviçre’nin Lausanne Sport ekibiyle hazırlık maçı oynadı.

Haberin Devamı

Karşılaşma Lozan ekibinin 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlanırken, Fenerbahçe'nin golünü genç stoper Yiğithan Güveli attı. Öte yandan yeni transferler Berke Özer, Barış Alıcı ve Ferdi Kadıoğlu kampta katıldı.

Fenerbahçe, İsviçre kampını yarın Premier Lig’e bu sene yükselen Fulham ile oynayacağı hazırlık maçıyla tamamlayacak. Sarı Lacivertliler maçın ardından İstanbul’a dönecek.

Fenerbahçe'nin hazırlık maçı programı

28 Haziran Cumartesi: İstanbulspor - Fenerbahçe (1-1)

13 Temmuz Cuma: Fenerbahçe - Lozan (1-2)

18 Temmuz Çarşamba 18.00: Fenerbahçe - Fulham

21 Temmuz Cumartesi 21.00: Fenerbahçe - Feyenoord

1 Ağustos Çarşamba 21.00: Fenerbahçe - Cagliari