Gündem Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman? Saar kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman? Saar kaçta ve hangi kanalda?

Paylaş
Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman? Saar kaçta ve hangi kanalda?

Süper Toto Süper Lig'in 28. haftasında muhteşem bir derbi futbolseverleri bekliyor. Fenerbahçe kendi evinde Galatasaray'ı ağırlıyor. Fenerbahçe alt sıralardan kurtulmak, Galatasaray ise şampiyonluk yarışından kopmamak için bu maçı almak zorunda... Mücadelenin heyecan dozajının yüksek olması nedeniyle taraftarlar da "Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman?" sorusunu yöneltiyor.

Fenerbahçe Galatasaray maçı için nefesler tutuldu. Süper Lig'in 28. haftasında iki ezeli rakip karşı karşıya gelecek. Şimdi her iki takımın taraftarı da mücadelenin zamanını, başlama saatini ve hangi kanalda oynanacağını sorguluyor. İşte detaylar...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİSİ NE ZAMAN?

Fenerbahçe Galatasaray maçı 14 Nisan Pazar akşamı saat 19.00'da Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Mücadelenin hakemi Ali Palabıyık... Maçın kanalı ise beIN SPORTS 1...

SAKAT VE CEZALI OYUNCULAR

Sarı-lacivertli ekipte derbi öncesinde uzun süreli sakatlığı devam eden Erten Ersu dışında önemli bir sakat oyuncu bulunmuyor. Fenerbahçe'de Ankaragücü ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart gören Mehmet Ekici, derbi maçta forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı ekipte Christian Luyindama ile Marcao kart cezalısı olmaları nedeniyle Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecekler. Sakatlıkları devam eden Yuto Nagatomo ile Kostas Mitroglou'nun durumları ise belirsizliğini koruyor. Teknik Direktör Fatih Terim, Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından yaptığı açıklamalarda Yuto Nagatomo'nun derbi maça kadar hazır hale gelme ihtimalinin bulunduğunu belirtmişti.

Haberin Devamı

389. KARŞILAŞMA

İki ezeli rakip toplamda 389. kez karşı karşıya gelecekler. 108 yıllık ezeli rekabette Fenerbahçe, geride kalan 387 maçın 146'sını kazandı. Galatasaray'ın ise Fenerbahçe'ye karşı 123 galibiyeti bulunuyor. İki takım arasında bugüne dek oynanan maçların 119'u ise beraberlikle sona erdi.

Ezeli rekabette Fenerbahçe'nin attığı 534 gole, Galatasaray 484 golle karşılık verdi.