Spor Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbagçe ve Galatasaray'ın maçı sona erdi. Şimdi her iki kulüp de kritik derbi için kolları sıvadı. Şimdi her iki kulübün taraftarı "Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman?" sorusunu yöneltiyor.

Süper Toto Süper Lig'in 28. haftasında muhteşem bir derbi futbolseverleri bekliyor. Fenerbahçe kendi evinde Galatasaray'ı ağırlıyor. Fenerbahçe alt sıralardan kurtulmak, Galatasaray ise şampiyonluk yarışından kopmamak için bu maçı almak zorunda... Her iki takımda da krtik isimler eksik... Mücadelenin heyecan dozajının yüksek olması nedeniyle tarftarlar da "Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman?" sorusunu yöneltiyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Galatasaray maçı 14 Nisan Pazar akşamı saat 19.00'da Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Mücadelenin hakemi henüz belli değil. Maçın kanalı ise beIN SPORTS 1...

389. KARŞILAŞMA

İki ezeli rakip toplamda 389. kez karşı karşıya gelecekler. 108 yıllık ezeli rekabette Fenerbahçe, geride kalan 387 maçın 146'sını kazandı. Galatasaray'ın ise Fenerbahçe'ye karşı 123 galibiyeti bulunuyor. İki takım arasında bugüne dek oynanan maçların 119'u ise beraberlikle sona erdi.

Ezeli rekabette Fenerbahçe'nin attığı 534 gole, Galatasaray 484 golle karşılık verdi.