Spor Fenerbahçe, Gençler'e bileniyor

Fenerbahçe, Gençler'e bileniyor

Paylaş
Fenerbahçe, Gençler'e bileniyor

Fenerbahçe, deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla sürdürdü

Samandıra’daki Can Bartu Tesisleri’nde yapılan antrenmanda futbolcular, antrenörler Roland Koch, Ayhan Tumani ve İrfan Saraloğlu yönetiminde koşu yaptı.

Kaleciler ise kaleci antrenörleri Holger Gehrke ve Murat Öztürk yönetiminde ayrı çalıştı. Hafif sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ve Lugano ile tedavisi süren Uğur’un tesislerde çalıştığı, antrenmana katılmayan Vederson’un ise soğuk algınlığı rahatsızlığı olduğu bildirildi.

Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Uğur’un iki hafta sonra koşulara başlayacağı kaydedildi. Sarı-lacivertliler, öğleden sonra yapacakları antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

DAUM: KOŞUYU, ŞAMPİYONLUK KOŞUSU OLARAK YAŞAYIN

Antrenmana sadece koşu olduğu için çıkmayan teknik direktör Christoph Daum’un, oyuncularıyla tesislerde bir toplantı yaptığı bildirildi.

Alman teknik adamın, Galatasaray’ın Eskişehirspor’a yenilmesiyle puan farkının 2’ye inmesini kastederek, "Ligde her şey mümkün görüyorsunuz. Her şey elimizde. İçinizdeki mücadeleci ruhu ortaya çıkarmaya devam edin" diye konuştuğu bildirildi.

ÖZER TAKIMLA ÇALIŞACAK

Omuzundaki rahatsızlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan Özer, takımın öğleden sonra yapacağı antrenmana katılacak.

Koşu sırasında gazetecilerin sorusu üzerine Özer, öğleden sonra yapılacak antrenmanda takımla birlikte idman yapacağını söyledi.

Haberin Devamı