Spor Fenerbahçe Giresunspor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Giresunspor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Fenerbahçe Giresunspor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur maçları devam ediyor. Turnuvada Beşiktaş yok, Galatasaray ise ilk maçını bugün yaptı. Şimdi gözler Fenerbahçe'nin maçında... Sarı-Lacivertli taraftarlar, şimdi "Fenerbahçe Giresunspor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunu soruyor.

"Fenerbahçe Giresunspor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur maçları devam ederken Sarı-Laacivertli kulübün taraftarları bu soruya yanıt arıyor. Ligde başarısız bir performans sergileyen Sarı Kanarya, Türkiye Kupası'nda başarıya ulaşmanın peşinde...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE GİRESUNSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Giresunspor maçı 6 Aralık Perşembe saat 20.30'da oynanacak. Mücadele aspor'dan canlı olarak ekrana gelecek.

FENERBAHÇE GİRESUNSPOR MAÇINA HAZIR

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında yarın Giresunspor’la yapacağı karışılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde teknik sorumlu Erwin Koeman yönetimdeki antrenmanın ilk 30 dakikasın basın mensuplarına açık gerçekleştirildi.

Süper Lig’deki Kasımpaşa maçında forma giyen futbolcular antrenmanda aktif dinlenme yaptı.

Sarı-lacivertli futbolcu Eljif Elmas, antrenmana takımla çıkıp koşu yaptıktan sonra, teknik sorumlu Koeman’la bir görüşme yaptı. Oyuncusuyla şakalaşan Koeman, Elmas’ı salona gönderdi. Eljif Elmas, çalışmanın kalan kısmını verilen program dahilinde salonda sürdürdü.

Haberin Devamı

Sakatlıkları bulunan Mathieu Valbuena, Alper Potuk, Andre Ayew ve Ferdi Kadıoğlu’nun tedavilerine devam edildi. Hasan Ali Kaldırım ile Tolga Ciğerci de salonda çalıştı.

Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertiler, maç saatini beklemeye başladı.