Spor Fenerbahçe Kayserispor maçı CANLI İZLE! Bein Sports şifresiz izle

Fenerbahçe Kayserispor maçı CANLI İZLE! Bein Sports şifresiz izle

Paylaş
Fenerbahçe Kayserispor maçı CANLI İZLE! Bein Sports şifresiz izle

Süper Toto Süper Lih 4. haftada Fenerbahçe kendi evinde Kayserispor'u konuk ediyor. Sarı lacivertli kulübün herhangi bir puan kaybına tahammülü yok. Fenerbahçe Kayserispor maçını canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Fenerbahçe Kayserispor maçı heyecan dolu bir müsabakaya sahne olacak. Süper Toto Süper Lig'de ilk 3 haftada isteneni ortaya koyamayan Fenerbahçe, Kayserispor maçında mutlak ve mutlak galibiyet almak zorunda... Sarı lacivertli kulübün herhangi bir puan kaybı işleri daha da sıkıntıya sokacak. Öte yandan Kayserispor ise güçlü rakibi karşısında puan ya da puanlar alarak ligde üst sıralarda yer almaya çalışacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Kayserispor maçı 1 Eylül Cumartesi akşamı saat 19.15'te Şükrü Saraçoğluoğlu Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak. Fenerbahçe Kayserispor maçını, aşağıdaki linke tıklayıp karşınıza çıkan sayfadan, haftalık, aylık ve yıllık paketlerden birini seçip satın aldıktan sonra şifresiz izleyebilirsiniz.

BEIN SPORTS İZLE

FENERBAHÇE İLE KAYSERİSPOR'UN LİGDEKİ 27 MAÇI

1 Eylül Cumartesi günü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşılaşacak Fenerbahçe ile Kayserispor, ligde 27. kez mücadele edecekler. Daha önce oynanan 26 maçtan Fenerbahçe 16 kez galip gelirken Kayserispor 5 maçtan üstün ayrıldı. 5 maç ise berabere sonuçlandı. Fenerbahçe, Kayserispor ile ligde oynadığı son 4 maçtan sadece birini kazanabildi. Bir tanesinde mağlup olan Fenerbahçe, Kayserispor ile 2 maçta berabere kaldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile Kayserispor arasında İstanbul'da oynanan 13 maçın onundan sarı-lacivertli takım galip ayrıldı. Kayserispor, bu maçlardan sadece bir tanesinden galip ayrıldı. Fenerbahçe ile Kayserispor'un İstanbul'da oynanan ve beraberlik sonuçlanan son iki maç 3-3 bitti.