Spor Fenerbahçe kesenin ağzını açtı

Fenerbahçe kesenin ağzını açtı

Paylaş
Fenerbahçe kesenin ağzını açtı

Fenerbahçe Yönetimi, takımın bu sezon da şampiyonluğa ulaşması için kesenin ağzını açtı

Sarı - lacivertli ekibin kalan maçlardan başarı ile çıkıp ligi zirvede bitirmesi halinde, oyuncular ile teknik heyete 3 milyon Euro prim dağıtılacak. Geçen yıl

Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde zor günler yaşayan, ligin devre arasına kadar hem Avrupa liglerinden hem de kupadan elendikten sonra krize giren Fenerbahçe, ligin ikinci yarısında 5 milyon Euro prim sayesinde ayağa kalkmış ve mutlu sona ulaşmıştı.

Geçen sezon yaşanan bu durumu göz önünde bulunduran Fenerbahçe Yönetimi, futbolcuların yerlerde sürünen motivasyonunu çıkışa dönüştürmek ve ligi şampiyon tamamlamak için elinden gelen tüm maddi olanakları kullanacak.

Özellikle deplasmanda sorun yaşayan Fenerbahçe’de oyuncular şampiyonluk halinde hak edecekleri primin yanı sıra, Galatasaray derbisi ile Trabzonspor deplasmanları için de ekstra ücret alacaklar.

GALATASARAY MAÇINA ÖZEL ÜCRET

Fenerbahçe Yönetimi, iki hafta sonraki Galatasaray maçının kazanılması halinde paket prim uygulamasının dışında oyunculara özel bir ücret daha verecek.

Geçen sezon oyuncularına dağıttığı yaklaşık 12 milyon Euro toplam prim ile Türkiye’de en fazla prim dağıtan kulüp olan Fenerbahçe, bu konudaki liderliğini sürdüreceğe benziyor.

Yöneticiler kalan altı haftada takıma daha fazla ilgi göstermek ve sorunlarla ilgilenmek için kolları sıvarken, maddi açıdan da oyuncuları rahatlatarak motivasyonu artırmanın peşinde koşacaklar.

Haberin Devamı