Spor Fenerbahçe liderliğe yükseldi

Fenerbahçe liderliğe yükseldi

Paylaş
Fenerbahçe liderliğe yükseldi

Turkish Airlines Euroleague Top 16 turu 9. maçında Fenerbahçe, kendi evinde Kızılyıldız'ı 72-65 yenerek liderliğe yükseldi

Turkish Airlines Euroleague Top 16 turu 9. maçında Fenerbahçe, kendi evinde Kızılyıldız’ı 72-65 yenerek liderliğe yükseldi. Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Başantrenörü Zelimir Obradovic, 4 maç peş peşe oynadıklarını ve bu maçın zor geçeceğini bildiklerini belirterek, “Agrasif savunma yapacaklarını bildiğimiz için takımı o şekilde hazırladık. Devre arasında maçı değiştirmemiz gerektiğini konuştuk ve onu yaptık. Savunmamızı agrasifleştirdik ve 3. çeyrekte çok iyi oynadık. Bugün Barış ve Berk’ten çok yardım ve ayrıca Hickman’dan yardım aldık. Herkesin gördüğü gibi Datome müthiş bir ikinci yarı çıkardı. En önemli takım çalışması. Takım ikinci yarıda çok güzel çalıştı. Taraftarların da çok önemli katkısı var. Başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun basketbola yaptıkları yatırımlar çok önemli ve onlara teşekkür ediyoruz. Taraftarlarımız 5 gün olmasına rağmen benim doğum günümü kutladılar. Onlara da teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

DATOME: “BU AKŞAM BENİM İÇİN ÇOK İYİ BİR AKŞAMDI”

Fenerbahçe sporcusu Luigi Datome ise, kendileri için önemli bir maç olduğunu belirterek, “Maça iyi başlamadık. Ribaunt ve top kayıplarına bakarsak ilk yarıda onların yüzdeleri daha fazlaydı. İkinci yarıda ve 3. çeyrekte taraftarın desteği ile daha iyi oynadık. Bu akşam benim için çok iyi bir akşamdı. Arkadaşlarım beni her zaman gördüler. Bana güvenmeleri benim için önemliydi” diye konuştu.