Spor Fenerbahçe liderliği sevdi

Fenerbahçe liderliği sevdi

Paylaş
Fenerbahçe liderliği sevdi

Spor Toto Süper Lig'in altıncı haftasında Gençlerbirliği deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt'ın attığı golle güldü

13. dakikada Mervan Çelik'in kullandığı serbest vuruşta, top az farkla auta gitti. 15. dakikada üst üste çalımlarla Fenerbahçe kalesine yaklaşan Jimmy Durmaz'ın ceza alanına girmeden yaptığı vuruşta, top kaleci Volkan'da kaldı.

Haberin Devamı

17. dakikada Alper Potuk'un pasında topla buluşan Meireles'in vuruşunda, kaleci Ramazan Köse, meşin yuvarlağı kornere tokatladı. 23. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında Sow'un sol taraftan yaptığı ortada, kaleci Ramazan Köse topu tokatladı. Son olarak meşin yuvarlağı önünde bulan Meireles'in vuruşunda, Ramazan Köse topa sahip oldu.

27. dakikada Caner Erkin'in sağ taraftan kullandığı serbest vuruşta, ceza sahası içinde iyi yükselen Egemen Korkmaz'ın kafayla yaptığı vuruşta, top üstten auta gitti. Raul Meireles'in sakatlanıp oyundan alınması sonrası ikinci yarıyı Fenerbahçe taraftarının merakla beklediği Mehmet Topal, Alper Potuk, Salih Uçan orta sahasıyla oynayan sarı-lacivertli takım, ikinci 45 dakikada baskısını arttırdı ve aradığı golü 60. dakikada Dirk Kuyt ile buldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Moussa Sow ve Pierre Webo ile ikinci gol için çok sayıda fırsat bulsa da sonuca gidemedi. 83'te Gençlerbirliği Özgür İleri'nin kırmızı kart görmesiyle 10 kalırken, oyunun son bölümünde sarı-lacivertliler maçı kontrol edip 3 puana uzandı. Fenerbahçe galibiyet serisini ise 5 maça yükseltti.