Spor Fenerbahçe pes etmiyor

Fenerbahçe pes etmiyor

Paylaş
Fenerbahçe pes etmiyor

Süper Lig'de ilk 11 haftada 3 maçta ilk golü kalesinde gören Fenerbahçe, bu karşılaşmalarda yakaladığı 1,33 puan ortalamasıyla en başarılı takım oldu

Ligde 11. hafta karşılaşmalarına kadar ilk golü kalesinde gören takımların fazla başarılı olmadığı ligde, şu ana kadar Galatasaray, sadece 2 maçta ilk golü kalesinde görürken, Ankaragücü ise 8 maçta 1-0 geriye düştü.

En az bir gol atılan 87 karşılaşmada, ilk golü yiyen 9 takım maç sonunda 3 puana ulaşırken, 18 müsabaka da berabere tamamlandı.

TRABZON DA PES ETMİYOR

Şu ana ilk golü kalesinde gördüğü Gaziantepspor maçını kazanan, Beşiktaş ile berabere kalan ve Sivasspor’a mağlup olan Fenerbahçe, bu 3 maçta ortalama 1,33 puan elde etti.

Sarı-lacivertli ekip, müsabakalarda yenik duruma düşen takımlar içinde en başarılı ekip olarak dikkati çekti.

Geriye düştüğü 5 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Trabzonspor ise ortalama 1,2 puanla en başarılı ikinci ekip oldu.

Bordo-mavili ekip, bu 5 maçta Ankaragücü’nü yenerken, Bursaspor, Medical Park Antalyaspor ve Mersin İdmanyurdu’nda birer puan aldı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a ise 1-0 mağlup oldu.

İKİ TAKIM PUAN ALAMADI

İlk golü 4 maçta kalesinde gören Sivasspor ile 7 kez mağlup duruma düşen Kardemir Karabükspor ise bu müsabakalardan puan çıkaramadı.

Haberin Devamı