Spor Fenerbahçe-Semih gerginliği

Fenerbahçe-Semih gerginliği

Paylaş
Fenerbahçe-Semih gerginliği

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Semih Şentürk, kulüpten haber bekliyor

Milli maçın ardından dinlenmek üzere tatile çıkan golcü futbolcu, yaptığımız görüşmede menajerinin gerekli görüşmeleri yaptığını ve yöneticilerden haber beklediğini söyledi.

SEMİH YILLIK 2 MİLYON EURO İSTİYOR

Bu arada edinilen bilgilere göre Semih ile yöneticiler arasında soğuk bir hava esiyor. Geçen sezon opsiyonunun kendisine sorulmadan kullanmasına içerleyen ve kulübü federasyona şikayet eden milli futbolcu, şu anki transfer döneminde ise 3 yıllık sözleşme ve en az 2 milyon Euro yıllık ücret istiyor.

Yönetim ise Semih’in son aldığı yıllık ücret olan 1 milyon 450 bin Euro’ya zam yaparak 1 milyon 600 bin Euro önerdi.

Geçen sezon başından kalan "opsiyon krizi" nin yanı sıra Semih’in 2010-2011 sezonundan yaklaşık 700 bin Euro alacağının olduğu ve golcü futbolcunun bu alacağının tamamını peşin istediği öğrenildi.

Bu arada Avrupa’daki temsil haklarını elinde bulunduran FIFA Menajeri Marco Kırdemir, Deportivo’nun devre arasında Semih’e resmi teklif yaptığını söyledi.

O dönem itibariyle Fenerbahçe’nin Semih’i bırakmak istemediğini, İspanyol Kulubü’nün de golcü sorununu çözemediği için küme düştüğünü belirten Kırdemir, "Deportivo, Semih’i ikna etmek için bizimle defalarca görüştü. Eğer Deportivo küme düşmesiydi, Semih yeni sezonda Deportivo ile 3 yıllık sözleşme imzalayacaktı" dedi. "BU

Semih’e talip olan İspanyol takımlarının Sevilla, Real Sociedad ve Villareal olduğu tahmin ediliyor.

Uğur DEMİRKIRDI/DHA

Haberin Devamı