Spor Fenerbahçe sezona kötü başladı

Fenerbahçe sezona kötü başladı

Paylaş
Fenerbahçe sezona kötü başladı

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe, 2-0 öne geçtiği maçta Torku Konyaspor'a 3-2 mağlup oldu

Geçtiğimiz sezonu ikinci sıradan bitiren Fenerbahçe ile Süper Lig'in yeni ekibi Torku Konyaspor, 2013-14 sezonunun ilk hafta maçında karşı karşıya geldi. Konya kalesinde baskı kurarak maça başlayan Fenerbahçe, aradığı golleri bulurken pek zorlanmadı.

Haberin Devamı

>>>EMRE GOLÜ ATTI O İŞARETİ YAPTI

16'da Emre'nin ortasında Joseph Yobo gol perdesini açtı. 27'de ise Alper Potuk'un ceza sahasında düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı kaptan Emre Belözoğlu gole çevirdi ve sarı-lacivertliler maçı kontrolüne aldı.

>>>ARSENAL'E BÜYÜK ŞOK

Konyaspor'un rakibinin kalesinde pek etkili olamadığı ilk yarıda, Fenerbahçe ceza sahasında akılda kalan tek pozisyon Bekir'in pozisyonuydu. Meşin yuvarlak tecrübeli defansı eline çarptı, hakem pozisyonu devam ettirdi ve ilk yarı 2-0 sona erdi.

İkinci yarıda daha etkili bir Konyaspor vardı. Thorvaldsson ve Erdal Kılıçarslan ile Fenerbahçe kalesini yoklayan ev sahibi, 73'te penaltı kazandı. Topun başına geçen Thorvaldsson, Mert Günok'u geçemedi.

Haberin Devamı

76'da ise Konyaspor'un Çek oyuncusu Tomas Borek, farkı bire indirdi. Bu golden sonra ise Ali Çamdalı sahne aldı. Taçtan gelen topu ceza sahasında çok rahat kontrol eden Ali, net bir vuruşla skoru dengeledi: 2-2.

Psikolojik üstünlüğü ele geçiren ev sahibi, son bölümde topa hakimdi. 88'de Thorvaldsson'un pasında Recep Aydın, Mert'in yanında topu ağlara gönderdi ve Konyaspor öne geçti. Son anlarda gol çıkmayınca Konyaspor maçı 3-2 kazandı.