Spor Fenerbahçe Sivasspor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Sivasspor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Fenerbahçe Sivasspor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'de bu akşam Fenerbahçe sahasında Sivasspor ile karşılaşacak. 26. haftanın ilk mücadelesinde taraftarlar maçın başlama saatini ve kanalını araştırıyor.

Süper Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe kendi evinde çok kritik bir maça çıkıyor. Rakip ligin flaş takımı Sivasspor... Sarı Kanarya ne yapıp ne edip bu maçı almak zorunda... Yoksa küme düşme hattına girebilir. Sivasspor'un gayesi ise ilk 5'te kendine yer bulmak... Bu akşamki mücadeleyi kaçırmak isteyemeyen her iki taraftarın da aklındaki soru "Fenerbahçe Sivasspor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" şeklinde...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Sivasspor maçı bu akşam saat 20.30'da oynanacak. Mücadeleyi hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe’de 2 eksik

Fenerbahçe’de, Demir Grup Sivasspor maçında 2 futbolcu yer alamayacak, 1 oyuncunun durumu ise maç günü belli olacak.

Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Serdar Aziz ile sakatlığı bulunan Mathieu Valbuena, yarın forma giyemeyecek. Sakatlığı nedeniyle Süper Lig’deki son 2 maçı kaçıran Nabil Dirar’ın ise durumu maç günü netlik kazanacak. Dirar’ın da bu karşılaşmada forma giyme şansının zayıf olduğu öğrenildi.

Sarı-lacivertlilerde, Martin Skrtel, İsmail Köybaşı, Roberto Soldado, Eljif Elmas, Nabil Dirar ve Roman Neustaedter, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu isimler, Demir Grup Sivasspor karşısında sarı kart görmeleri durumunda MKE Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Ersun Yanal’ın Kadıköy’de lig yenilgisi yok

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın sarı-lacivertli takımın başında Kadıköy’de ligde yenilgisi bulunmuyor. Sarı-lacivertli ekibin başında Kadıköy’de 22 lig maçına çıkan Yanal, 17 galibiyet, 5 beraberlik alırken, hiç yenilgi yaşamadı.

Fenerbahçe ile Sivasspor 26. randevuda

Fenerbahçe ile Demir Grup Sivasspor, yapacakları maçla Süper Lig’de 26. kez karşı karşıya gelecek. Sivasspor’un Süper Lig’e yükseldiği 2005-2006 sezonundan itibaren iki ekip arasında yapılan 25 maçtan 16’sını Fenerbahçe, 4’ünü Sivasspor kazandı, 5 müsabaka da berabere sonuçlandı.

Rekabetteki son 7 maçı kaybetmeyen, 5 galibiyet, 2 beraberlik alan Fenerbahçe’nin toplam 59 golüne, Sivasspor 32 golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında Sivas’taki müsabaka 0-0 tamamlandı.