Spor Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu'nda bilet izdihamı!

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu'nda bilet izdihamı!

Paylaş
Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu'nda bilet izdihamı!

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Fenerbahçe evinde Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. Tribünde sadece kadın ve çocukların olacağı maçın biletleri bir saatte tükendi

Hürriyet'ten Ahmet Ercanlar'ın haberine göre; Fenerbahçe'nin beraberlik ve her türlü galibiyete şampiyonluğunu ilan edeceği dev maç öncesi sarı-lacivertli camiaya verilen seyircisiz oynama cezası nedeni ile maça sadece kadın ve çocuklar girebilecek. Kritik maçın biletleri satışa çıktıktan bir saatk sonra tükendi.

Saat 13.00'de dağıtılan biletler için Fenerbahçeli kadınlar sabah 7'den itibaren Şükrü Saracoğlu Stadı'nın önünde beklemeye başladılar uzun kuyruklar oluştu. Büyük bir yoğunluğun olduğu maçın biletleri bir saatte bitti.

YÜREKLİ DİRENİŞÇİ KADINLARA SELAM OLSUN

Haberin Devamı

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım Nisan ayı olağan Divan Kurulu'nda gündeme dair çarpıcı açılamalar yaptı. İşte Yıldırım'ın konuşmasından satırbaşları:

"Suçsuz olduğumuzu söyledik. Biz haklıyız biz şike yapmadık yapsak açıkça söylerim korkmam, yapsam bunu Fenerbahçe için yapardım. Avrupa'ya gitme ümidimiz var. Forma reklamı anlaşmalarımız baskı ile engelleniyor. YÖK'e yaptığımız başvuru baskı ile engelleniyor. Fenerbahçe'nin önünde önemli bir durum var. Ekonomik olarak FenerBahçe ve diğer kulüpleri vergiler yüzünden zor günler bekliyor. Devlet spor kulüplerine destek vermemektedir. Fenerbahçe'nin de diğer kulüplerinde paraya ihtiyacı var. Şu anda değil ama geleceğe baktığımda tehlike görüyorum. Böyle giderse herkese borcumuz olacak. Üye çalışmalarında yapılacak değişiklik çalışmaları bitti. Yeni tüzük ile ilgili çalışmalar tamamlandı. Dışarda olan Fenerbahçelileri de desteğe bekliyoruz. 16 bine yakın üye var 12 bini anca aidat ödüyor. Ben şu başkan olsun bu böyle olsun karışmam tüzük ne diyorsa yönetim onu yapar. Benim hiçbir şekilde bir talebim isteğim yok. Başkan olarak 4. yıldızı taktığımızı görmek isterim. Yürekli direnişçi kadınlara selam olsun."

Haberin Devamı