Spor Fenerbahçe-Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Paylaş
Fenerbahçe-Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Trabzonspor, sezonun ilk büyük maçında karşı karşıya... Saha dışında Ekici ve Giuliano’nun transferlerinde karşı karşıya gelen iki takım, bugün saha içinde kozlarını paylaşacak. Kanarya, Vardar maçının üzüntüsünü unutturmaya, Fırtına 20 yıllık hasreti dindirmeye çalışacak. Peki Fenerbahçe-Trabzonspor maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Süper Lig'de sezonun ilk büyük maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor bugün karşı karşıya gelecek. Avrupa Ligi'ndeki Vardar mağlubiyetini unutturmak isteyen ev sahibi Sarı-Lacivertliler, Bordo-Mavili rakibi önündeki muhteşem serisini sürdürmek için de sahaya çıkacak.

İki kulüp, bu yılın başında önce Mehmet Ekici, daha sonra da Giuliano'nun transferinde karşı karşıya gelmiş, kazanan iki oyuncuyu da renklerine katan Fenerbahçe olmuştu. Ülker Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor maçında hakem Ali Palabıyık düdük çalacak.

FENERBAHÇE-TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?


Saat 21:45’te başlayacak olan Fenerbahçe-Trabzonspor maçı beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak.

Adalesindeki sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan Mehmet Ekici bugün riske edilmeyecek, Vardar rövanşına saklanacak. Diğer eksik Fernandao. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın yeni transfer Giuliano'ya ilk 11'de şans vermesi, Ozan Tufan ve Alper'i yedek kulübesine çekmesi bekleniyor. Kalede Volkan Demirel görev yapacak, Neustadter ise stoperdeki yerine dönecek. Forvet mevkii konusunda kararsız olan Kocaman, ağrıları geçen Van Persie ve yeni transfer Soldado arasında tercih yapacak.

Bordo-mavili kafilede sakatlıkları bulunan Medjani ve Castillo yer almadı. Transferi gündemde olan Onazi ise takımla birlikte İstanbul'a gitti.

Trabzonspor'un başarılı performans gösterdiği ve Fenerbahçe'nin ardından 2. olduğu 2010-2011 sezonundaki kadroda yer alan iki isim, bugün yeniden birlikte sahada olacak: Onur Recep Kıvrak ve Burak Yılmaz

MUHTEMEL 11’LER


FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Josef, Mehmet Topal, Guliano, Dirar, Valbuena, Soldado
TRABZONSPOR: Onur, Pereira, Durica, Uğur, Mas, Kucka, Okay, Olcay, Yusuf, Bongonda, Burak

Haberin Devamı