Spor Fenerbahçe transfer haberleri... Kimler gelecek? Kimler gidecek?

Fenerbahçe transfer haberleri... Kimler gelecek? Kimler gidecek?

Paylaş
Fenerbahçe transfer haberleri... Kimler gelecek? Kimler gidecek?

Fenerbahçe transfer haberlerinde heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Özellikle taraftarlar artık en az üç ismin açıklanmasını bekliyorlar. Kimlerin gelip, kimlerin gideceği merak konusu olmuş durumda... İşte transferdeki son durum...

Ali Koç'un Fenerbahçe başkanı olmasıyla birlikte tüm camia transfere kilitlenmiş durumda... Ali Koç'un rekor bir oyla başkan olması bu beklentiyi de daha da arıtıyor. Taraftarlar en az üç ismin açıklanmasını istiyor. sarı lacivertli kulübe gönül verenler transfer haberlerine kilitlenmiş durumda...

Haberin Devamı

SON DAKİKA! BAS DOST GELİŞMESİ...

Fenerbahçe ve Bas Dost isimleri her geçen gün daha çok birlikte anılırken İtalyan gazeteci Tancredi Palmeri Twitter hesabından büyük bir iddia ortaya attı.

"Fenerbahçe'den güzel iş"

Palmeri, Twitter hesabından, "Fenerbahçe'den güzel iş. Bas Dost için 15 milyon euro" yazdı.

Cümlesini detaylandırmayan Palmeri'nin 15 milyon euroluk rakam için bonservis bedeli mi yoksa Bas Dost'a ödenecek toplam ücreti mi kast ettiği anlaşılamadı.

Sporting Lizbon'la sözleşmesini feshetmek isteyen Hollandalı oyuncunun dosyası hala FIFA'da...

COCU BAS DOST VE WILSHERE'I İSTEDİ!

Sportif Direktör Comolli ile görüşen Phillip Cocu, iki yıldızın transferi için 10-18 Temmuz’daki İsviçre kampını işaret etti. Hollandalı hocanın, “Bas Dost ve Wilshere’ı mutlaka takımda görmek istiyorum. Bize sınıf atlatırlar” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

FB TV’ye verdiği röportajda birkaç hafta içinde transfer konusunda açıklamalar yapılacağının müjdesini veren Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, yoğun bir tempoda çalışıyor. Bir yandan takımına günde çift idman yaptırıp oyun felsefesini aşılayan Hollandalı hoca, diğer taraftan da transfer görüşmelerini yakından takip ediyor. Sportif Direktör Damien Comolli’den sürekli bilgi alan Cocu, özellikle Bas Dost ve Jack Wilshere’ın durumunu soruyor.

Pivot özellikli bir forvet takviyesini şart koşan Cocu, vatandaşı Bas Dost’un ismini en üst sıraya yazmıştı. Sporting Lizbon’dan bonservisini bedelsiz almaya hazırlanan yıldız golcünün Avrupa’dan da pek çok talibi var. Sarı-Lacivertli Yönetim, rakamları aşağı çekmeye çalışıyor. Wilshere ise geçtiğimiz hafta sessiz sedasız İstanbul’a getirilmişti. 10 sezonluk Arsenal kariyerini noktalayan 26 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusuyla da artık maddi detaylar konuşuluyor.

‘İstanbul’a olmasa bile...’

Cocu iki yıldızı da sabırsızlıkla beklerken, Comolli ile yaptığı konuşmada, “Bas Dost ve Wilshere’ı İstanbul’da olmasa bile İsviçre’deki kampta mutlaka takımda görmek istiyorum. Bize sınıf atlatacak oyuncular” dediği öğrenildi. Taraftarlar da bu transferlerin bitmesi için geri sayımda.

Haberin Devamı

MINA İÇİN GİTTİLER OSPINA İLE GÖRÜŞTÜLER

Transfer görüşmelerini dört koldan sürdüren Fenerbahçe Yönetimi, Dünya Kupası’nı da yakından takip ediyor. Barcelona’nın 23 yaşındaki stoperi Yerry Mina, Kolombiya Milli Takımı ile Rusya’daki turnuvada patlamada yaparken, tüm dikkatleri üzerine çekti. Başkan Ali Koç, yakın ilişkiler içinde olduğu Barcelona’dan daha önce bu oyuncu konusunda söz alırken, Sarı-Lacivertli idareciler Mina ile görüşmek için soluğu Rusya’da aldı.

Burada sadece Mina ile değil, Kolombiya’nın başarılı kalecisi David Ospina’yla da temas kurulduğu ortaya çıktı. Arsenal’in 25 milyon Euro’ya Leno’yu kadroya katmasının ardından Londra ekibinde 3. kaleci durumuna düşen Ospina, Fenerbahçe’ye yeşil ışık yaktı. Mina ise önceliğinin Barcelona’da kalmak olduğunu belirtti.

Liverpool da devrede

Dünya Kupası’nda forma giydiği 3 maçta 2 gol atan 1.95’lik yıldız stoper için pek çok Avrupa kulübü de devreye girmiş durumda. Bu ekiplerden biri de İngiliz devi Liverpool. Mina transferi her ne kadar zora girmiş olsa da Fenerbahçe sonuna kadar şartları zorlayacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE ORTA SAHAYA KRANJCAR İDDİASI

Geride bıraktığımız sezon Glasgow Rangers forması giyen 33 yaşındaki Hırvat futbolcu daha önce Tottenham, QPR, Dinamo Kiev gibi kulüplerde de oynadı. Orta alanın merkezinde hücuma dönük oyunuyla dikkat çeken tecrübeli futbolcunun menacerler vasıtasıyla Fenerbahçe’ye önerildiği belirtildi. Ancak Kranjcar’ın ilerleyen yaşı bu transferde problem.

JANSSEN'İN GÖZÜ FENERBAHÇE'DE

Özellikle vatandaşı Cocu’nun Fenerbahçe'nin başında teknik adam olarak görev yapması, Hollandalı futbolcu Vincent Janssen'in Fenerbahçe aşkını alevlendiriyor. Ancak kulübü Tottenham kiralama bedeli olarak 6 milyon Euro’nun altına düşmüyor. Sarı-Lacivertliler bu rakamı 2 milyon Euro seviyelerine çekmeye çalışıyor.

MINA FENERBAHÇE'YE "EVET" DEDİ

Transfer çalışmalarını non-stop sürdüren Fenerbahçe, kadrosuna kiralık olarak katmak istediği Kolombiyalı stoper Yerry Mina'yı İstanbul'a getirmek üzere.

Haberin Devamı

Mina'nın kiralanması konusunda Başkan Ali Koç'un girişimleriyle Barcelona ile kesin anlaşma sağlayan hatta ön protokol bile imzaladığı iddia edilen Fenerbahçe, Yerry Mina'yı ikna etmekte sıkıntı yaşıyordu.

Sonunda Yerry Mina'nın da Rusya'ya kadar gelen Fenerli yetkililere olumlu cevap verdiği öğrenildi. Kolombiya bugün elenirse Mina İstanbul yolculuğuna çıkacak.

CHAHECHOUHE FENERBAHÇE'DE KALMAK İSTİYOR

Faslı futbolcu Aatif Chahechouhe, bu sezon da Fenerbahçe’de kalmak için büyük çaba sarf ediyor.

Başta Konyaspor olmak üzere birçok Süper Lig ekibinin kadrosuna katmak istediği Aatıf, bu sezonu da Fenerbahçe'de geçirmek istiyor. Cocu'nun gözüne girmek için de büyük çaba sarfediyor. Gelişmelerin nasıl olacağı ise herkesin merak konusu.

Trabzon'a gitmek istememişti

Aatif, önceki sezonun devre arasında Trabzonspor'a gitmeyi reddetmiş ve bu yüzden Mehmet Ekici transferi 6 ay gecikmişti.

OZAN TUFAN'DA FLAŞ GELİŞME

Fenerbahçe'de Ozan Tufan yeniden transferin gözde ismi oldu. Geçen sezon Aykut Kocaman tarafından kadro dışı bırakıldıktan sonra İspanyol ve İngiliz kulüplerinin hücumuna uğrayan Ozan'ın Crytal Palace'a transferi son günde gerçekleşmemişti.

Kaynak olabilir

İngiliz basınına göre Crystal Palace'lı yöneticiler Ozan Tufan transferini görüşmek için İstanbul'a gelmeyi planlıyor. UEFA ile imzalanan Finansal Fair Play nedeniyle bonservisli transferler için kaynağa ihtiyaç duyan Fenerbahçe yönetimi uygun bir teklif gelirse transfere izin verebilir. Tatilde çalışan ve 20 günde 8 kilo veren Ozan'a Crystal Palace dışında West Bromwich ve Fulham kulüplerinin ilgisi olduğu da Ada basınında yazılıp çiziliyor.