Spor Fenerbahçe transfer haberleri son durum...

Fenerbahçe transfer haberleri son durum...

Paylaş
Fenerbahçe transfer haberleri son durum...

Fenerbahçe transfer haberleri son günlerin en çok merak edilen konusu durumunda... Fenerbahçe transfer haberlerini merak eden sarı lacivertli taraftarlar her gelişmeyi yakından takip etmek istiyorlar. İste transferde son durum...

Fenerbahçe transfer haberleri yeni sezon açılışına kısa bir süre kala en çok hakkında merak edilen konu durumunda... Fenerbahçe transfer haberlerini yakından takip etmek isteyen ve bu sene sezon sonu takımını liser olarak görmek isteyen sarı - lacivertli taraftarlar transferdeki son durumu merak ediyorlar.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

JACK WILSHERE

Arsenal ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan Wilshere'nin önceki akşam İstanbul'a geldiği ortaya çıktı. İngiliz futbolcu, Phillip Cocu'nun Sabiha Gökçen'de görüntülendiği saatlerde Atatürk Havalimanı'na özel uçakla iniş yaptı. Buradan görüntü vermeden, başkan Ali Koç'un sahibi olduğu Divan Oteli'ne yerleştirildi.

İSTANBUL'A BABASI İLE BİRLİKTE GELDİ

Fenerbahçe'ye 'evet' demeden önce şehri ve tesisleri görmek isteyen oyuncunun istekleri yerine getirildi. Önce Samandıra'ya götürüldü. Dün de İstanbul'da kısa bir tur atıp, Acarkent'te oturacağı evi gördü. Bu ziyarette oyuncuya yöneticiler ve babası Andrew Wilshere eşlik etti. 26 yaşındaki orta saha, gördüğü ilgiden ve şehirden etkilenirken teklifi kabul etti. Prensip anlaşması sağlandı. Ancak resmi açıklama ve imza için oyuncunun Arsenal'le 30 Haziran'da sona erecek sözleşmesi beklenecek.

Haberin Devamı

FRENKIE DE JONG

İspanya'da yayın yapan Sport gazetesi, Barcelona'nın 50 milyon euro'luk teklifte bulunduğu Ajax'lı Frenkie de Jong'a Fenerbahçe'nin de talip olduğunu yazdı. Sarılacivertlilerin, 21 yaşındaki Hollandalı orta saha oyuncusunun menajeriyle bir görüşme yaptığı belirtildi..

BAS DOST

Fenerbahçe'nin her konuda anlaşmaya vardığı Bas Dost'ta tek pürüz, Hollandalı golcünün kulübü Sporting Lizbon ile yaşadığı bonservis sorunu. Taraftarın saldırısına uğrayıp sözleşmesini tek taraflı fesheden 29 yaşındaki golcü hakkındaki son kararı FİFA verecek. FİFA, Sporting kulübü adına bir bonservis bedeli belirleyecek. Ancak bu süreç uzun sürebilir. Bir an önce Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak isteyen Bas Dost, işi barış yoluyla çözmek için avukatları kanalıyla Sporting Lizbon'la masaya oturdu.

YERRY MİNA

Jack Wilshere, Bas Dost derken, F.Bahçe transferde bir büyük ismi daha renklerine katmaya hazırlanıyor. Kanarya, uzun süredir gündemi meşgul eden Mina'yı Barcelona'dan bir yıllığına kiralıyor. Anlaşma, satın alma opsiyonlu olarak gerçekleşecek. Kolombiya ile Dünya Kupası'nda mücadele eden 1.95'lik stoper, turnuva bitince İstanbul'a gelecek ve Fenerbahçe'ye imza atacak..

Haberin Devamı