Spor Fenerbahçe yeni başkanı kim oldu? Fenerbahçe başkanlık seçimi sandık sonuçları ne oldu?

Fenerbahçe yeni başkanı kim oldu? Fenerbahçe başkanlık seçimi sandık sonuçları ne oldu?

Paylaş
Fenerbahçe yeni başkanı kim oldu? Fenerbahçe başkanlık seçimi sandık sonuçları ne oldu?

Fenerbahçe Kulübü için bugün tarihi bir gün... Ali Koç ile Aziz Yıldırım bugün Fenerbahçe'nin 37. başkanı olmak için mücadele verdi. Sandığa 21 bin 500 üye gitti. Bu tarihi bir rekordu... Oy verme işlemi tamamlandı, daha sonra sayıma geçildi. Sandıkların sayımına aynı anda geçildi ve sandık sonuçlarına göre Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç oldu.

Fenerbahçe Kulübü bugün saat 10.00'da seçim için sandık başına gitti. Rekor bir katılım gerçekleşti ve 21 bin 500 üye oy kullandı. Oy kullanma işlemi saat 17.00'de sona erdi. Daha sonra oy kullanma sayımına başlandı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE YENİ BAŞKANI KİM OLDU?

Oy sayımı sona erdikten sonra Divan Kurulu Başkanı Veli Küçük sonucu açıkladı. Aziz Yıldırım 4644 oy alırken Ali Koç 16092 oy aldı. Bu sonuca göre Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç oldu.

KONGREDEN NOTLAR

'İÇERİ GİRELİM ALİ KOÇ'U GÖRELİM'

Dışarıdaki taraftar 'İçeri girelim Ali Koç'u görelim' tezahüratı yapıyor.

STADI TERK ETTİ

Alınan son dakika bilgisine göre Aziz Yıldırım stadı terketti!

Fenerbahçe taraftar grubu '12 Numara' Ali Koç'u başkan ilan etti

Ali Koç sayım yerinden 1 dakika bile ayrılmadı.

- Saat 10 itibarıyla Fenerbahçe Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda oy verme işlemi başlamıştı. Saat 17'de sandıkların bulunduğu bölgeden oy kullanan üyeler tribüne gönderildi. Stadyum kapıları kapatıldı. Artık sadece Ülker Stadyumu içinde olan ve oy kullanmamış üyeler sandığa gidebilecek.

Haberin Devamı

AZİZ YILDIRIM OYUNU KULLANDI

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, oyunu eşi Gonca Yıldırım ve çocuğu ile kullandı.

ALİ KOÇ OYUNU KULLANDI

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç ile birlikte tarihi kongrede oyunu kullandı. Ali Koç da oyunu böyle kullandı.

ALİ KOÇ'TAN İTİRAZ

Ali Koç, henüz oy kullanmayan üyelerin kulüp tarafından arandığını ve oy kullanmaya gelip gelmeyeceklerinin sorulduğunu öğrenince duruma itiraz etti; Vefa Küçük'ü uyardı. Ali Koç gelmeyen üyelerin yerine oy kullandırılacağını iddia etti.

EMRE BELEZOĞLU DA OY KULLANDI

Fenerbahçe Kongre Üyesi ve Medipol Başakşehir futbolcusu Emre Belözoğlu oyunu kullandı.

Fenerbahçeli üyeler 38 sandıkta oylarını geniş bir katılımla kullanmayı sona erdiriler. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adayı Ali Koç'a seçim alanında büyük ilgi var.

REKOR KIRILDI

Seçimli Olağan Fenerbahçe Genel Kurulu'nda saat 13.00'e kadar 12 Bin 50 kongre Üyesi oy kullanmıştı. Son gelen bilgilere göre tarihi kongrede verilen oy sayısı 21 bin 500... Daha önce 2013 seçiminde 9380 oy kullanılmıştı