Spor Fenerbahçe'de gündem Valero

Fenerbahçe'de gündem Valero

Paylaş
Fenerbahçe'de gündem Valero

Fenerbahçe orta saha transferi için çözümü yine İspanya'da arıyor. Valencıa'lı Tino Costa'dan sonuç alamayan sarı-lacivertlilerin gündeminde bu kez Villarreal'den Borja Valero yer alıyor

Fenerbahçe orta saha transferi için çözümü yine İspanya'da arıyor. Valencıa'lı Tino Costa'dan sonuç alamayan sarı-lacivertlilerin gündeminde bu kez Villarreal'den Borja Valero yer alıyor.

Haberin Devamı

Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Vaslu ile karşılaşacak Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın transfer için öncelik verdiği bölge olan orta saha için rota yeniden İspanya'ya çevrilmiş durumda. Uzun süren bekleyişin ardından Tino Costa'dan kulübü Valencia'nın izin vermemesi üzerine sonuç alamayan Fenerbahçe, Villarreal'den Borja Alero'yu gündemine aldı.

Tino Costa'nın alternatifleri arasında yer aldığı için daha önceden Villarreal kulübüyle temasa geçen Fenerbahçeli yöneticiler temaslarını hızlandırdı. Sarı-lacivertliler Villarreal'in 2010'da 6 milyon euro karşılığı West Bromwich'ten aldığı Valero'yu kiralamak istiyor.

Villarreal 2015'e kadar sözleşmesi bulunan Valero'yu kiralamaya sıcak bakmazsa Fenerbahçe orta saha transferini askıya alacak. Sarı-lacivertli yönetim Krasiç ve Yobo transferlerine nokta koyarak transfer dönemini kapatacak.

Haberin Devamı

NTVSPOR