Spor Fenerbahçe'de keyifler tavan yaptı

Fenerbahçe'de keyifler tavan yaptı

Paylaş
Fenerbahçe'de keyifler tavan yaptı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda, karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı

Bu arada, antrenman öncesi Sivasspor maçının adamları olarak Semih Şentürk, Selçuk Şahin ve Uğur Boral seçildi. Teknik Direktör Christoph Daum yönetimindeki antrenman saat 10.00'da başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü.

20 ŞINAVDAN KURTULDULAR

Alt sahada Daum'un oyuncularıyla yaptığı toplantının ardından Roland Koch geleneksel motivasyon konuşmasını yaptı. Koch, "Dün güzel bir maç oldu ve 5-1 kazandık. Aslında 1 gol yediğimiz için 20 şınav çekmemiz gerekiyordu. Ancak 5 tane gol attığımız için şınav çekmeyeceğiz" diye konuştu.

Bunun üzerine tüm takım Koch'u alkışladı. Koch daha sonra Sivasspor maçının adamları olarak Semih Şentürk, Selçuk Şahin ve Uğur Boral'ın seçildiğini açıkladı. Oyuncular bu kez de maçın adamlarını alkışladı.

Koch'un tüm takıma şeker dağıtmasıyla motivasyon tamamlandı. Daha sonra tüm oyuncular Koch yönetiminde, tesislerin yanındaki ormanlık alanı da kapsayan parkurda bir koşu çalışması gerçekleştirdi.

Koşuya katılmayan kaleciler, kaleci antrenörleri Holger Gehrke ve Murat Öztürk ile ayrı bir çalışma gerçekleştirdi. Koşudan sonra dünkü maçta görev alan oyuncular tesislere geçti, burada masaj ve tedaviye yönelik çalışmalar yaptı.

Diğer oyuncular ise Ayhan Tumani yönetiminde üst sahada önce bir koordinasyon çalışması, ardından da çift kale maç yaptı. Antrenman, bireysel çalışmalarla sona erdi. Antrenmana Güiza ve sol ayağında ağrı hisseden Mehmet Topuz katılmadı. Bu oyuncular tedavilerini tesislerde sürdürdü.

Hakan TARHAN/İstanbul (DHA)

Haberin Devamı