Spor Fenerbahçe'de orta saha için iki aday! Ali Koç alıp gelecek

Fenerbahçe'de orta saha için iki aday! Ali Koç alıp gelecek

Paylaş
Fenerbahçe'de orta saha için iki aday! Ali Koç alıp gelecek

Comolli ilk temasları kurdu, başkan Koç işi bitirmek için soluğu Fransa’da alacak. Audi Cup için takımla birlikte Almanya’ya giden ikili, daha sonra bu ülkeye geçecek. Başkan, Luiz Gustavo için Marsilya; Yann M’Vila için de St.Etienne ile görüşecek

Ali Koç, transfer öncelikleri arasında saydığı defansif orta saha için bizzat harekete geçti. Başkan, sportif direktör Damien Comolli ile birlikte Fransa’ya gidecek. Hedefte Luiz Gustavo ve Yann M’Vila var. Ali Koç ve Comolli, hem Marsilya hem de St.Etienne başkanları ile bir araya gelecek. İki futbolcu için hazırlanan teklifler iletilecek.

Haberin Devamı

SAĞLIK DURUMU ARAŞTIRILACAK

Marsilya, Luiz Gustavo için en son 7 milyon Euro talep etmişti. Fenerbahçe ise bu rakama çıkmak istemiyor. Ali Koç, Fransız ekibinin başkanı Jacques-Henri Eyraud’u 5 milyon Euro’ya ikna etmeye çalışacak. Comolli ise St.Etienne ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Brezilyalı oyuncunun sağlık durumuyla ilgili araştırma yapacak.

AYRILMAK İSTİYOR

Ali Koç ve Comolli’nin diğer adresi ise Yann M’Vila için St.Etienne olacak. Fransız ekibinin başkanı Bernard Caiazzo ile bir buluşma gerçekleştirilecek. Bu görüşmede de 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun şartları sorulup, teklif sunulacak. M’Vila’nın ayrılmak istemesi, Sarı-Lacivertliler için önemli bir avantaj. Her iki toplantıdan sonra Ali Koç ve Comolli, Fenerbahçe için en uygun olan isme karar verip; Gustavo ve M’Vila’dan birini bitirerek Fransa’dan ayrılmayı hedefliyor. (Fanatik)

Haberin Devamı