Futbol Fenerbahçe'de Szalai yedek kalmıştı! Nedeni belli oldu
Paylaş
Fenerbahçe'de Szalai yedek kalmıştı! Nedeni belli oldu

Fenerbahçe, Süper Lig'in 4. hafta maçında Sivasspor'ı ağırladı. Takımın as stoperlerinden Attila Szalai maça yedek başlayınca herkes şaşırdı. Ancak Vitor Pereira'nın bu tercihinin sebebi ortaya çıktı.

Süper Lig'in 4. haftasında Sivasspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe'de Macar stoper Attila Szalai, karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Oyuna sonradan giren Szalai'nin yedek kalma sebebini Pereira açıkladı.

Haberin Devamı

Portekizli teknik adamın Szalai'yi, milli maçlar dönüşü yapılan ölçümlerde fiziken yorgun bulduğu için ilk 11'de görevlendirmediği ve yoğun maç trafiğinde sakatlık riski taşımasının önüne geçmek istediği ortaya çıktı.

Maç öncesi konuyla ilgili konuşan Vitor Pereira, "Attila Szalai 9 günde 3 maç oynadı. Hepsinde 90 dakika oynadı. Yorgunluk var. Sakatlık olmaması açısından oyuncuları korumamız gerekiyor. Valencia da keza öyle. Valencia çok uzun bir yolculukla çıkıp dün buraya vardı. Bu oyuncuları da korumamız gerekiyor sakatlıktan. Mevcut sakatlıktan çıkan oyuncularım da var. Tüm bunları değerlendirince böyle bir 11 çıkardım. Önümüzde bir Avrupa Ligi maçı da var. Oyuncuları sakatlıktan korumamız gerekiyor" dedi.

Haberin Devamı