Spor Fenerbahçe'de teknik direktör bugün açıklanabilir

Fenerbahçe'de teknik direktör bugün açıklanabilir

Paylaş
Fenerbahçe'de teknik direktör bugün açıklanabilir

Fenerbahçe'de yeni yönetim bugün görev dağılımı yapacak. Aziz Yıldırım'ın, mazbata töreninin ardından futbol takımının yeni teknik patronunu açıklayabileceği öne sürüldü

Fenerbahçe, 30-31 Mayıs tarihlerinde genel kurul heyecanı yaşamış, 31 Mayıs’taki seçimde Aziz Yıldırım 12. kez başkanlık koltuğuna oturmuştu. Yıldırım ve yönetimi, bugün Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki kulüp binasında bir araya gelerek görev dağılımı yapacak.

Ardından mazbata töreni olacak. Aziz Yıldırım’ın, mazbataların dağıtılmasının ardından teknik direktör konusunda sürpriz bir açıklama yapabileceği öğrenildi. Yıldırım’ın, bugün futbol takımının yeni hocasını kamuoyuna duyurabileceği iddia edildi.

Geçen her gün zarar

Fenerbahçe, 28 Haziran’da yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Bundan 1 ay sonra da Devler Ligi’ndeki ilk ön eleme maçına çıkacak. Yeni teknik adamın takımı tanıması, eksikleri görmesi ve planlamasını yapması için önünde çok az bir zamanı olacak. Bu nedenle teknik direktörsüz geçen her geçen gün, Sarı-Lacivertliler için önemli bir gecikme anlamına geliyor.

Haberin Devamı