Spor Fenerbahçe'de Ziegler sesleri!

Fenerbahçe'de Ziegler sesleri!

Paylaş
Fenerbahçe'de Ziegler sesleri!

Sarı-lacivertliler geçen yıl kiralık olarak forma giyen İsviçreli sol beki yeniden kadrosuna katabilmek için yoğun mesai harcıyor

Geçen yıl Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giydikten sonra bonservisini elinde bulunduran Juventus'a geri dönen ancak İtalyan ekibinde kadroda düşünülmeyen Reto Ziegler, tekrar Fenerbahçe'ye dönüş hesapları yapıyor.

Sezon başında da Fenerbahçe'ye transfer olmak için son güne kadar bekleyen Reto Ziegler bu transfer gerçekleşmeyince Rusya'nın yolunu tutmuştu. Ancak Lokomotiv Moskova ile sadece 6 maça çıkan ve yeni takımında mutlu olmayan Ziegler, devre arası tatili için geldiği İstanbul'da soluğu Samandıra'da aldı.

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım'ın formu nedeniyle Aykut Kocaman'ın kadroda düşünmediği İsviçreli sol bek, Beşiktaş ile görüşmelerde bulundu ama siyah-beyazlı ekibe transferi maliyeti nedeniyle gerçekleşmedi. Juventus'un sezon sonuna kadar kiralık olarak ücret talep etmediği Reto Ziegler çok sevdiği İstanbul'dan ayrılmadı.

İstanbul'da kısa bir süre Aykut Kocaman ile de biraraya gelen Reto Ziegler sezon sonuna kadar Fenerbahçe'de forma giymek istediğini ve ücretinde indirim yapabileceğini Aykut Kocaman'a iletti.

Kocaman, Ziegler'den bu transfer için beklemesini isterken yoğun maç trafiğinde çok yorulan Hasan Ali'ye alternatif olarak İsviçreli oyuncuyu listeye aldı. Fenerbahçe, maliyetinin de uygunluğu nedeniyle Ziegler'i sezon sonuna kadar kadrosuna katılabilir.

NTV Spor

Haberin Devamı