Spor Fenerbahçe'den Aziz Yıldırım açıklaması

Fenerbahçe'den Aziz Yıldırım açıklaması

Paylaş
Fenerbahçe'den Aziz Yıldırım açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, başkan Aziz Yıldırım'ın görevi bırakacağı ya da olağanüstü kongreye gideceğine yönelik bazı medya organlarında yer alan haber ve yorumların gerçeği yansıtmadığını açıkladı

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada özetle şu ifadelere yer verildi: "Söz konusu tüm haber ve yorumların kesinlikle gerçekle ilgisi yoktur, tamamı dedikodu ve asılsız iddialara dayanmaktadır. Tamamı hayal ürünü olan bu yorumları yapanlar, başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın dün yapılan yönetim kurulu toplantısına katılmamasını da ayrılma kararının bir işareti olarak aktarmaktan çekinmemişlerdir.

Tarihi daha önceden kararlaştırılmış olan dünkü yönetim kurulu toplantısı olağanüstü bir toplantı olmamakla birlikte, başkanımız Sayın Aziz Yıldırım da yine daha önceden planlanmış bir iş seyahati nedeniyle bu toplantıya katılmamıştır. Hal böyle iken, başkanımızın toplantıya katılmamasını, ayrılık kararı ya da sinyali olarak değerlendirmek son derece sığ ve çirkin bir yaklaşımdır.

Dün gerçekleşen yönetim kurulu toplantımız, mazereti olan başkanımız ve bazı yöneticilerimiz dışındaki diğer tüm yönetim kurulu üyelerimizin katılımı ile gerçekleşmiş ve rutin gündeme ilişkin konular değerlendirilmiştir. Toplantı olağanüstü olmadığı gibi toplantıda alınan olağanüstü bir karar da söz konusu değildir."

Haberin Devamı

AA