Futbol Fenerbahçe'den Sarri'ye teklif
Paylaş
Fenerbahçe'den Sarri'ye teklif

Teknik direktör Aykut Kocaman ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde İtalya’nın Napoli takımından ayrılan Maurizio Sarri’ye teklif götürdü. Real Madrid ve Chelsea gibi kulüplerin de gündeminde yer alan 59 yaşındaki çalıştırıcı, sarı-lacivertli kulübün teklifini düşünmek için süre istedi.

Yönetimin değişmesinin ardından teknik direktörlük konusunda arayışa giren Fenerbahçe, listesinin başına Napoli’nin eski tecrübeli çalıştırıcısı Maurizio Sarri’yi aldı. İtalyan basınında çıkan haberlerde Sarri’nin gelecek sezon Real Madrid, Chelsea veya Fenerbahçe’yi çalıştıracağı belirtildi. İ

Haberin Devamı

İngiliz ekibi Chelsea ile yaptığı görüşmelerde anlaşma sağlamayan ve Rus kulübü Zenit’in teklifini reddeden 59 yaşındaki çalıştırıcı için Fenerbahçe de devreye girdi. Sarı-lacivertli kulüp, Sarri’ye teklifte bulunurken, tecrübeli teknik adam düşünmek için süre istedi. Sarri’nin geleceği Real Madrid’in vereceği karara göre belli olacak.

Fenerbahçe’nin yeni yönetimi, olumsuzluk yaşanması ihtimaline karşı teknik direktör adaylarıyla görüşmelerini sürdürüyor. Fenerbahçe’nin teknik direktör listesinde Barcelona’nın eski çalıştırıcısı Luis Enrigue gibi önemli isimlerde de var. Teknik direktörlük konusunu en kısa sürede çözmek isteyen sarı-lacivertli yönetimin, Sarri’yi ikna etmek maddi yönden de sınırları zorlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

KOCAMAN’LA ZİRVE BUGÜN

Teknik direktör Aykut Kocaman ile Fenerbahçe yeni yönetimi bugün bir araya gelecek. Tecrübeli teknik adam yeni yönetimin önünü açmak için istifa edecek. Değişimin Fenerbahçe için daha yararlı olacağını düşünen Kocaman yeni yönetime görevinde başarı dileyerek sarı-lacivertli kulüple yollarını ayıracak. Yönetim de tecrübeli teknik adama bundan sonraki kariyerinde başarı dileyecek. Yıllık 1.5 milyon Dolar ücret alan Kocaman’ın F.Bahçe ile 1 sene daha sözleşmesi bulunuyor.