Spor Fenerbahçeli futbolculardan biber gazlı imza töreni!

Fenerbahçeli futbolculardan biber gazlı imza töreni!

Paylaş
Fenerbahçeli futbolculardan biber gazlı imza töreni!

Fenerbahçeli futbolcular Diego Ribas, Alper Potuk ve Volkan Demirel, Antalya'da düzenlenen imza gününde taraftarlarla buluştu. Futbolcular yoğun ilgi üzerine mağazadan çıkmakta güçlük çekerken, görevliler kalabalığı dağıtmak için biber gazı kullandı.

Bir alışveriş merkezinde bulunan Fenerium mağazasındaki imza gününe taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Sarı lacivertli futbolcular, taraftarların Fenerium’dan aldığı ürünleri imzaladı. Burada gazetecilere açıklamada bulunan Fenerbahçe’nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, taraftarlarla bir araya gelmenin kendisine mutluluk verdiğini söyledi.

Cezası nedeniyle Trabzon’daki maça gitmeyeceğini belirten Volkan, "Trabzonspor karşısında sahaya çıkan takım arkadaşlarım elimden geleni yapacaktır. Son 3-4 sezondur orada galip geliyoruz. Tekrar galip gelip yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Sarı lacivertli futbolcu Alper Potuk ise Trabzonspor deplasmanının zorlu geçeceğini belirterek, maça iyi hazırlandıklarını ve Trabzon’dan 3 puanla dönmeyi istediklerini ifade etti.

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas da bir gazetecinin, "Trabzonspor maçında forma giyecek misin" sorusu üzerine şunları söyledi:

"Oynatıp oynatmama kararı antrenörümüze aittir. Antrenmanlarda çok iyi durumdayım. Kendimi hazır hissediyorum. Bir aylık bir ayrılığım oldu. Kendimi çok iyi hissediyorum. Hocam görev verdiği takdirde elimden gelenin fazlasını da yapacağız." Diego, Trabzon’da çok özel bir ortam olacağından emin olduğunu sözlerine ekledi.

Bazı taraftarlar fenalık geçirdi

Futbolcular, gazetecilere yaptıkları açıklamanın ardından yoğun ilgi nedeniyle mağazadan çıkmakta güçlük çekti. Mağaza girişinde oluşan izdiham nedeniyle bazı Fenerbahçeli taraftarlar fenalık geçirdi. Görevliler, kalabalığı dağıtmak için biber gazı kullandı. Futbolcular, güvenlik görevlilerinin oluşturduğu kordon içinde alışveriş merkezinden ayrıldı.

AA

Haberin Devamı