Spor Fenerbahçeli Giuliano hakkındaki Galatasaray ve Lucescu gerçeği

Fenerbahçeli Giuliano hakkındaki Galatasaray ve Lucescu gerçeği

Paylaş
Fenerbahçeli Giuliano hakkındaki Galatasaray ve Lucescu gerçeği

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Brezilyalı Giuliano'nun Lucescu'nun önerisiyle önce Galatasaray'ın kapısından döndüğü öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Giuliano’nun sezon başında Galatasaray’ın kapısından döndüğü iddia edildi.

Milliyet Gazetesi’nden Nevzat Dindar’ın haberine göre; A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, başarılı orta sahayı ilk olarak Sarı-Kırmızılı ekibe önerdi.

"YERİNİZDE OLSAM DÜŞÜNMEDEN ALIRIM"


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile sportif direktörlük konusunda pazarlık için mnasaya oturan tecrübeli çalıştırıcının, Zenit’te forma giyen Brezilyalı yıldızın alınmasını istediği öğrenildi.

Lucescu’nun eski öğrencisinin ileride kulübe para kazandırabilecek seviyede bir oyuncu olduğunu söylediği belirtildi. Rumen çalıştırıcının “Giuliano kulübünden ayrılacak. Kim alırsa önemli bir transfer yapmış olur. Yerinizde olsam hiç düşünmeden transfer ederim” dediği ifade edildi.

Ancak Lucescu’nun Galatasaray’la anlaşamaması ve Sarı-Kırmızılı yönetimin de Brezilyalı oyuncunun transferinin maliyetinin yüksek olduğuna karar vermesiyle transferden vazgeçtikleri öğrenildi.

Haberin Devamı