Spor 'Fenerbahçeliydim, inkar mı edeyim?'

'Fenerbahçeliydim, inkar mı edeyim?'

Paylaş
'Fenerbahçeliydim, inkar mı edeyim?'

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ikinci yarı öncesi iddialı açıklamalarda bulunurken, geçtiğimiz günlerde kamuoyuna yansıyan Fenerbahçe itirafına açıklık getirdi

Hamza Hamzaoğlu, sarı-kırmızılı takımın, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 15 senedir mağlup edememesi ile ilgili, "Kadıköy'de maç kazanılmaz diye bir şey yok. Elbet orada galibiyet alacağız. Umarım bu bize denk gelir" dedi.

FENERBAHÇE'Yİ ALKIŞLAR MI?

Akhisar Belediyespor'u çalıştırdığı dönemde, maça şampiyon olarak çıkan Fenerbahçe’yi oyuncularına alkışlatan 44 yaşındaki teknik adam, "Bu sezon şampiyon olması halinde Fenerbahçe’yi alkışlar mısınız? sorusuna, "Benim için bir sakıncası yok, yine alkışlarım. Tabii bu sadece benim istememle olmaz. Bütün insanların bu gözle bakabilmesi lazım. Aynı şeyi Fenerbahçe’den de beklerim açıkçası. Eğer sezon sonunda biz şampiyon olursak onlardan da alkış beklerim" yanıtını verdi.

"ŞAMPİYONLUK YARIŞI BİZ, FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ ARASINDA GEÇER"

Habertürk Gazetesi'nden Erhan Telli'ye konuşan sarı-kırmızılı takımın hocası, "Şampiyon olmayı çok istiyorum. Ancak bunun için söz vermiyorum. Sadece istemekle olmaz. Şampiyonluk yarışı bizimle birlikte Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında sonuna kadar gider. Ama sonlara doğu bu üçlüye katılan olur mu, belki bir takım da aşağıdan gelip peşimize takılabilir" dedi.

"GALATASARAYLI HAMZA OLARAK VAR OLACAĞIM"

Sarı-kırmızılı kulübün resmi dergisine verdiği röportajda, küçükken Fenerbahçeli olduğunu belirten Hamzaoğlu, gündem olan bu ifadeleri hakkında, "Galatasaray’a ilk geldiğimde sorulmuştu, ben de söylemiştim. Küçükken Fenerbahçeliydim, ama şu an Galatasaraylıyım. Galatasaray Kongre Üyesi’yim. Bu takımın yıllarca formasını giyip terletmişim. Gönlüm, kalbim her zaman Galatasaray’la. Nerede çalışırsam çalışayım her zaman Galatasaraylı Hamza olarak var olacağım ve hayatımı öyle noktalayacağım. Çocukluğumda Fenerbahçeli olduğumu inkar mı edeyim?" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı