Spor Fenerbahçe'nin son çaresi Stoch

Fenerbahçe'nin son çaresi Stoch

Paylaş
Fenerbahçe'nin son çaresi Stoch

Fenerbahçe'de transfer için bütçe sağlanamazsa, Slovak futbolcu Miroslav Stoch satılacak

Fenerbahçe’de kongrenin bitmesiyle birlikte tüm dikkatler transfere çevrildi. Sarı-lacivertlilerde yeni yönetim “Ayağını yorganına göre uzat” mantığında hareket etme kararı aldı.

Buna göre ilk etapta mali bir blanço çıkartılacak. Kulübün bütçesinin sarsılmaması ve bütçenin aşılmamasına gayret edilecek.

Bunun yanı sıra yönetimden ayrılan Ali Koç, Nihat Özdemir gibi isimlerin de yapılacak transferlerde yardımcı olacakları bilinirken, başkan Aziz Yıldırım’ın da yeni yönetim kuruluna, “Gerekirse benim mali gücümü de kullanabilirsiniz” diyerek yetki verdiği öğrenildi.

Kısacası Fenerbahçe, yerli ve yabancı oyuncu transferinde para politikasını çok iyi ayarlayacak.

3 KULÜP PEŞİNDE

Yeni yönetim mali konularda değerlendirme yaparken en kötü şartları da masa üstüne yatırmayı ihmal etmedi. Özellikle yabancı oyuncu transferinde mali konularda sıkıntıya girilirse Aykut Kocaman’ın da onayıyla Stoch satışa çıkartılacak.

Geride bıraktığımız sezonda son derece başarılı bir performans sergileyen Slovak yıldız için bir çok kulüp kesenin ağzını açmış durumda.

Lyon, Dinamo Moskova ve Zenit kulüpleri yıldız futbolcuyu almak için sürekli olarak zemin yokluyorlar. Ara transfer döneminde Zenit, Stoch için 18 milyon Euro’yu gözden çıkarmıştı.

Fenerbahçe yönetimi de zaten oyuncusunu 15 milyon Euro’dan aşağıya bırakmayı düşünmüyor. Kısacası mali konuda yaşanacak acil durumda Stoch satılacak.

Haberin Devamı