Spor Fenerbahçe'nin yeni teknik direktöründen ilk açıklamalar

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktöründen ilk açıklamalar

Paylaş
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktöründen ilk açıklamalar

Fenerbahçe, Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Pereira, imza töreninde gazetecilerin sorularına cevap verdi

İsmail Kartal'la yollarını ayıran Fenerbahçe Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile anlaştı. İmza töreni öncesi Fenerbahçe Yöneticisi Mahmut Uslu imza masasındaydı. Ancak imza atılacağı sırada Uslu da masadan ayrıldı. Törene Aziz Yıdlrım katılmadı.

Haberin Devamı

İşte Vitor Pereira'nın gazetecilerin sorularına verdiği o cevaplar:

Çok büyük taraftarları olan ve çok büyük tarihi olan bir kulübe geldim. Ben de kupalar ve başarılarla geldim. Bu kulüple başarıya yürümek istiyorum.

Kulübün ihtiyaçlarına elimden geldiğince yardım edeceğim.

Öncelikle ben Fenerbahçe'nin futbolcularını tanıyorum. Yeterince zeki bir hocayım. Ders çalışabilecek kadar zeki bir hocayım. Başkanımızla birlikte Fenerbahçe'ye yakışır bir oyun sergileyeceğiz. Hüc um futbolunu benimseyeceğiz ve oyunu domine eden bir oyun sahaya koyacağız. Agresif bir savunma yapacağız.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME MAÇLARINA AZ KALDI, TAKIM HAZIR OLABİLECEK Mİ?

İlk maçımıza kadar biz hazır olmaya mecburuz. Mümkün olan en iyi seviyeye geleceğimizi söyleyebilirim. Elimizden geleni yapacağız o maçlar için.

Haberin Devamı

MAÇ ÖNCESİ KALE ÖNLERİNE GİDİP ÇİMLERE DOKUNMA UĞURUNU DEVAM ETTİRECEK Mİ?

Aslına bu ne uğur ne de şans getirsin diye yaptığım bir şey. Maç öncesi gider ceza sahasını kontrol ederim. Bu tamamen teknik bir durum. Sahanın zeminini incelerim. Kalecilerin topla oynamasına müsait bir ortam var mı bilemezsiniz. Topla ne kadar oynayabiliriz bunu incelerim. Ben işe inanırım şansa inanmam. Önce çalışırım, şans sonra gelir zaten.

HOCA GELMEDEN VİDEOLARI GELDİ. O VİDEOLAR İÇİN NE DER?

Ben duygusal bir hocayım, duygularımı dışa vurmayı severim. Futbolu kafamla değerlendiriyorum ama aynı zamanda yüreğimle de oynuyorum. Bahsettiğiniz maçlar atmosferi çok iyi olan maçlardır. Böyle statlar beni her zaman normalden daha fazla motive etmiştir. Yaptığım tüm hareketler duygularımın bir göstergesiydi. Ben aktör değildim. Tamamen o ank hislerimi ortaya koydum. Düşünün ki son dakikada bir gol atıyorsunuz ve size şampiyonlık getiriyor. Bu kimseye karşı yapılmış özel bir hareket değil. Bütün sezonun emeğini, taraftarımızın hislerini kutluyordum orada. Tutkulu bir insanım ve orada da bu tutkuların bir patlamasıydı.

FENERBAHÇE'NİN TRANSFERLERİYLE İLGİLİ BİLGİ ALDI MI?

Futbolda bunları basının önüne konuşmazsınız. Siz kulüple ilgili meseleleri kulüp içinde yaparız. Bazı şeyler gizli kalmalı. Şu an söyleyebileceğim şey bu işlerin gizli kalması yönünde.

Haberin Devamı